Vjerovali ili ne, ali postoje tri horoskopska znaka koji vas mogu čitati kao knjigu! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Vjerovali ili ne, ali postoje tri horoskopska znaka koji vas mogu čitati kao knjigu!

Pred njima je bolje govoriti istinu!

Postoje ljudi za koje kažemo: “Njemu se ne može lagati”. Ako je suditi po onome što zvijezde kažu, čini se da to ima veze i  s tim u kojem je mjesecu osoba rođena. Oni će čim progovorite znati lažete li, ali je dobro ispred njih paziti i na izraz lica, jer su ovi znakovi jako intuitivni. 

1. Škorpion 

Luda je igra pokušati pred škorpionom nešto sakriti, a on će prvi od svih znakova znati prepoznati lažete li ili nešto važno skrivate. Kada vas ovaj znak pita što se događa bolje je da mu odgovorite jer on ne očekuje površne razgovore već objašnjenje. Čak i ako mislite da raditi jako dobar posao pri skrivanju osjećaja, oni kilometrima dalje mogu nanjušiti što skrivate. 

Ovo su horoskopski znakovi za kojima se svi okreću – jeste li na popisu?

2. Vodenjak 

Često će se reći da je ovo jako opušten znak, ali to je stereotip koji je daleko od istine. Kako se radi o zračnom znaku, on jednostavno mora poznavati ljude. Često će ih se i nazvati bakama zodijaka, oni uvijek promatraju život sastane ali pritom bilježe detalje i zna o vama više nego što znate i vi sami. 

Koja tjestenina je kao stvorena za vaš horoskopski znak? Iznenadit će vas ovi odabiri

3. Blizanac 

Kako su na glasu kao oni koje je lako zbuniti, oni ipak posjeduju inteligenciju koja im pomaže da uvijek znaju što mislite. Blizanac je prirodni novinar i istraživač i uvijek će pratiti “osjećaj” i znati što smjerate. Za razliku od škorpiona i vodenjaka, blizanac neće promatrati ili čekati što slijede već će vas odmah nazvati i pitati što je u pitanju. Dakle nećete izbjeći konfrontaciju i nećete zadržati tajnu. Pametnije je odmah prijatelju ili partneru blizancu reći istinu. 

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo