Psiha

Psiha

Vodimo vas na film Susreti četvrte vrste

Po dvije ulaznice za film Susreti četvrte vrste osvojili su Lidija Vrkašević i Marko Petrovčić. Svoje ulaznice možete iskoristiti najkasnije do 13.01. u terminu po vlastitom odabiru, a podižete ih uz predočenje osobne iskaznice na blagajni Cinestara u Branimir centru.
Čestitamo!

IZVORNO IME: The Fourth Kind
REDATELJ: Olatunde Osunsanmi
ULOGE: Milla Jovovich, Elias Koteas, Will Patton, Corey Johnson, Enzo Cilenti, Hakeem Kae-Kazim
ŽANR: Mistični triler
TRAJANJE FILMA: 98 minuta
GODINA: 2009
DRŽAVA: SAD

SADRŽAJ FILMA:

“1972. godine donesene su mjere opreza kod susreta s vanzemaljcima. Otkriće NLO-a naziva se susretom prve vrste. Prikupljanje dokaza poznato je kao susret druge vrste. Kontakt s vanzemaljcima označava susret treće vrste. Sljedeća faza, otmica, naziva se četvrtom vrstom.

Trenutno je najopasnije na Aljasci, gdje je iz godine u godinu znatan broj populacije proglašeno nestalima. Unatoč konstantnim istragama FBI-a, istina o njihovom nestanku nikad nije otkrivena. U ovoj usamljenoj regiji, psiholog Dr. Abigail Tyler počela je snimati seanse s traumatiziranim pacijentima i potpuno slučajno otkrivati neke od najuznemiravajućih dokaza alienskih otmica ikada.

Film „The Fourth Kind“ bavi se zastrašujućim otkrićima svjedoka čija su svjedočanstva o otmicama gotovo identična do najsitnijih detalja, a u glavnoj ulozi pojavljuje se Milla Jovovich.”

Ovaj tjedan u CineStar kinima
CineStar starsklub

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo