Psiha

Psiha

Zabavan i slojevit roman Marie Semple “Kamo si otišla, Bernadette?”

U izdanju Mozaika knjiga upravo je izašao genijalan, satiričan i moderan roman američke spisateljice Marie Semple. Kamo si otišla, Bernadette? – satira je društva djelomično pisana u epistolarnoj formi, a na upečatljiv, duhovit i otkačen način sve više čitatelja uvlači u samu radnju.

Neodoljivo napisan i duboko potresan, ovo je priča o ženi-geniju koji ne zna pronaći svoje mjesto u svijetu, a sve lijepo zapakirano u priču o odnosu majke i kćeri. S obzorom na reakcije čitatelja diljem svijeta, već je u pripremi i produkcija igranog filma u Hollywood-skoj produkciji koju s nestrpljenjem očekujemo.

Bernadette Fox na zlu je glasu. Za Elgieja Brancha, čudo od djeteta zaposleno u Microsoftu, ona je urnebesna, lako zapaljiva, nadarena, nesređena supruga. Za druge majke, koje se okupljaju ispred škole dovozeći i odvozeći svoju djecu, ona je prava opasnost za okolinu. Za arhitektonske stručnjake ona je revolucionarna arhitektica. Za petnaestogodišnju Bee ona je najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama. Ali, Bernadette odjednom nestane. A Bee mora krenuti na putovanje do kraja svijeta kako bi je pronašla.

O autorici:

Maria Semple je renomirana američka spisateljica koja je petnaest godina radila u Los Angelesu kao televizijska scenaristica, između ostalog i na velikim uspješnicama kao što su Ellen, Saturday Night Live i Prikraćeni. Živi u Seattleu..

• Izdavač: Mozaik knjiga
• Godina: 2014.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo