Psiha

Psiha

Zdravi gadgeti koje trebate u životu

Tehnologija nam je podarila da nam bližnji budu samo poziv daleko, a u zadnjih godina sve više i više nam pomaže da i održavamo i nadgledamo svoje zdravlje.

Ovih par spravica se brine o vašem zdravlju, pomažu da mršavite te vas mogu čuvati od hladnoće, a neke paze i da ih ne zaboravite.

Prepustite se svijetu tehnologije i dopustite mu da vam pomogne!

Samsung SleepSense

Samsung SleepSense je uređaj za praćenje i poboljašnje kvalitete spavanja koji prati otkucaje srca, ritam disanja i pokrete tijela. Osim toga, svako jutro donijet će vam izvještaj vašeg spavanja i ponuditi savjete kako da bolje spavate.

Hapifork

Hapifork je pametna vilica koja je odlična za one osobe koje brzo jedu. Vilica će vam napomenuti kada da sporije jedete, a bilježit će i vrijeme koje vam je potrebno da pojedete te koliki su razmaci između dva zalogaja.

Beurer EM 25

Beurer je samoljepljivi elektrosimulacijski uređaj za učvršćivanje stražnjice, a osim toga će opustiti mišiće stražnjice i podići ju. Radi se o tankom i fleksibilnom uređaju koji je izrađenod silikonske gume.

Mujjo rukavice

Mujjo rukavice idealne su za ovo hladno i snježno vrijeme, pogotovo jer ruke nećete stavljati pod rizik zbog tipkanja na svojem pametnom mobitelu. Naime, to su rukavice uz pomoć kojih možete tipkati po ekranu svog džepnog ljubimca.

Kisha

Kisha je kišobran koji nikada neće izgubiti. Iako su kišobrani stvoreni u Engleskoj, ovakvog se nije sjetio nijedan Englez, već skupina Hrvata! Razlog zašto ga nećete izgubiti je to što je kišobran spojen na aplikaciju na vašem pametnom mobitelu i svaki put, kada se udaljite predaleko od njega, će vas aplikacija i obavijestiti. Kisha postoji u različitim bojama i, navodno, je otporan i na najsnažnije dalmatinske bure. 

Još zdravih i pametnih gadgeta možete pronaći u magazinu Moje zdravlje, koje vas još uvijek čeka na kioscima. Saznajte što vas još čeka u novom izdanju magazina!

Horvat, Posavec, Vodogažec/Moje zdravlje

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo