Psiha

Psiha

Darujemo Naftalan ulje i kremu za zdravu i lijepu kožu

Ako muku mučite s raznim tipovima dermatitisa ili psorijazom, od velike pomoći vam može biti naš današnji dar: poklon-paket Naftalan proizvoda na bazi zemnog mineralnog ulja naftalan. Uživajte u zdravoj i lijepoj koži uz malo truda.

Naftalan, zemno mineralno ulje, svrstava se u prirodne ljekovite činitelje. Prirodni ljekoviti činitelji koriste se od davnina u očuvanju zdravlja i sprečavanju bolesti, a isto tako u liječenju već nastalih bolesti i oštećenja. Naftalan, koji se koristi u preparatima, dobiva se destilacijom naftenske nafte. To je nafta visoke specifične težine i spada u “teške” nafte. Više o Naftalanu možete pročitati na stranicama Ivalan Termi.

Ivalan Terme i Ordinacija.hr daruju vas poklon-paketom koji sadrži Naftalan ulje i Naftalan kremu.

Naftalan ulje

Naftalan ulje se koristi kao pomoć kod psorijaze, atopijskog dermatitisa, kontaktnog dermatitisa, alergijskog dermatitisa, seboroičnog dermatitisa, sklerodermije i ostalih vrsta “suhih” dermatitisa.

Nanosi se na zahvaćene dijelove tijela dva do tri puta dnevno. Za poboljšanje učinka namazano se mjesto može zamotati prozirnom kuhinjskom folijom radi postizanja učinka saune, pri kojem se pore šire i naftalan lakše i dublje prodire u kožu.

U Naftalan ulju nalazi se i određeni postotak ulja cvijeta nevena, koji isto ima ljekovita svojstva, te takva kombinacija ima izražen terapijski učinak.

… i ne zaboravite nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od vas 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo