Derma Wand - revolucionaran proizvod za njegu kože - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Derma Wand – revolucionaran proizvod za njegu kože

Derma Wand je revolucionaran proizvod za njegu kože koji pomlađuje i osvježava vaš izgled! Uz samo nekoliko minuta tretmana dnevno, vaša koža može izgledati i do 10 godina mlađe! Odgovorite na nagradna pitanja i već sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Derma Wand se temelji na tehnologiji za njegu kože, koja se koristi s velikim uspjehom već više od 50 godina u klinikama za ljepotu diljem svijeta. Derma Wand koristi sigurnu i uspješnu tehnologiju radiofrekvencije. Tajna je u impulsima visoke frekvencije koji stimuliraju kožu na više od 100.000 ciklusa u sekundi, čime potiču krv, kisik i hranjive tvari na površinu kože. Oslobađaju se kolagen i elastin koji čine kožu zategnutom i svježom.

Derma Wand je čudo za vašu kožu

Derma Wand proizvodi obogaćeni kisik, jedno od najvažnijih prirodnih sredstava za obnavljanje i pomlađivanje. Obogaćeni kisik pročišćuje kožu. Doživjet ćete ugodan miris kao svjež zrak nakon kiše.

Praktičan je i jednostavan za korištenje i što je najvažnije, možete ga koristiti kod kuće! Idealan za osvježavanje podočnjaka prije izlaska. Dostupan je svima.

Osvježite nepravilnosti i oštećenja na koži, izgledajte zdravo, mladoliko i osjećajte se fantastično.

Možete koristiti Derma Wand za područje oko očiju, obraza, vrata, prsa i ruku. Idealan je za rješavanje problema gubitka kose, prištića i opuštene kože na nogama.

dar

Vrlo je važno da prije upotrebe Derma Wanda najprije očistite kožu i potom nanesete hidratantnu kremu. Započnite tretman na manjoj jačini i obavezno nanesite hidratantnu kremu prije tretmana. Nakon što završite tretman, opet nanesite hidratantnu kremu. Dovoljno je nekoliko minuta tretmana dnevno.

Uživajte u brojnim pogodnostima Derma Wanda:

  • Pomlađuje kožu
  • Uklanja bore
  • Smanjuje pore
  • Može smanjiti otekline i podočnjake
  • Zateže opuštenu kožu
  • Daje volumen vašim usnama

Derma Wand set uključuje:

  • Originalan Derma Wand uređaj
  • Praktičnu kozmetičku torbicu
  • DVD s tajnama ljepote
  • Uputstva za upotrebu i savjetima

Više informacija potražite na www.dermawand.com.hr Ili na broju telefona 052 630 037!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo