Eduro ti poklanja 500 kuna popusta na sav asortiman - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Eduro ti poklanja 500 kuna popusta na sav asortiman

Eduro sretne dobitnike nagrađuje s deset poklon bonova u vrijednosti 500 kuna. Poklon bon je moguće iskoristiti prilikom kupnje jednog od proizvoda branda Eduro do 15. veljače 2012. godine.

Upravo ormari, i to oni u obliku starinskih škrinja, prvi su komadi namještaja koji su dobili bogatu dekoraciju. Tako dekorativni, oduvijek slove kao čuvari odjeće, ali i različitih blaga i tajni, stoga ne čudi da su neizostavni dio svakog doma. Baš kao što se kroz različite modne ere mijenjalo ono što puni ormare, tako su i oni dobivali novi izgled. Danas je ormar u pojedinim prostorima teško i primijetiti, ali ne zbog njegove veličine, već funkcionalnosti i estetike prostora. Upravo je to ono po čemu su proizvodi branda EDURO poznati.

Uz ugradne ormare s kliznim vratima moguće je u vaše prostore ugraditi i klizne pregradne stijene i komode s kliznim vratima, a sve po mjeri. Za svoj rad i kvalitetu proizvoda EDURO je dobitnik 15 nagrada u zemlji i inozemstvu, a kruna su i dvije zlatne medalje za kvalitetu na sajmu AMBIJENTA u Zagrebu.

Stručnjaci za uređenje interijera zaposleni u prodajnim salonima BRANDA EDURO, pomoći će vam da na funkcionalan i estetski način dizajnirate svaki komad namještaja kojim želite oplemeniti svoj životni prostor.

“Naš cilj je zadovoljan kupac, a uz estetiku i funkcionalnost, za zadovoljstvo naših kupaca svakako je bitna i trajnost proizvoda koje nudimo.

To je razlog jamstvu od deset godina na klizne sisteme koji su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminija. Uvjerite se svojim posjetom našim prodajnim salonima da namještaj ne mora biti samo puki prostor za odlagnje, nego i element koji će uljepšati vaš dom i svaki dan vas ponovo oraspoložiti”, tvrde iz Edura.

U vremenima u kojima živimo, kad se teško odlučiti na investicije, proizvodi branda EDURO mogu se dobiti uz ekstra blagdanske popuste i na taj način dobivate vrlo kvalitetan proizvod po cijeni koja je vrlo prihvatljiva i kokurentna na tržištu.

EDURO vam nudi cjelokupnu uslugu: savjet u salonu, preciznu izmjeru, dostavu i montažu – jer vi to zaslužujete.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo