Psiha

Psiha

Imamo sve što cijeloj obitelji treba za lijep osmijeh

Ordinacija.hr i Curaprox brinu se za tvoje oralno zdravlje i lijep osmijeh cijele tvoje obitelji! Obradovat ćemo čak pet sretnika i njihove najmilije Curaprox obiteljskim paketićem za zdrave zube i desni.

CURAPROX obiteljski paketić za zdrave zube i desni sadrži:

Dvije CS 5460 ultra soft zubne četkice

Švicarska inovacija za učinkovitu i atraumatsku higijenu zuba i desni. Više od 5460 izvanredno finih i mekanih, gusto složenih CUREN® vlakana oblikuje vrlo nježnu površinu četkice koja učinkovito uklanja naslage plaka bez ikakva pritiska, čime se onemogućuju oštećenja desni. Uvjerljiva svojom učinkovitošću i elegancijom.

Jednu CURAPROX CK 4260 dječju zubnu četkicu

Dječja super soft četkica za zube razvijena u suradnji sa stručnjacima Sveučilišta u Bernu. Više od 4000 mekanih poliesterskih CUREN® vlakana pružaju bezbolno i temeljito četkanje, zbog čega je djeca jako vole. Namijenjena za korištenje već od prvog izniklog zuba, pa sve do školskog uzrasta. Maksimalna zaštita od povreda, zahvaljujući malenoj glavi četkice od mekanog gumiranog materijala.

Dvije CURAPROX CPS 07 interdentalne četkice na držaču

Redovito čišćenje međuzubnih prostora interdentalnom četkicom odgovarajuće veličine sprječava upalu desni. Za razliku od konca, koji ne može očistiti plak iz većih međuzubnih prostora, interdentalna četkica obuhvaća cijeli prostor i vrlo jednostavno uklanja naslage plaka. Nesavitljiva, iznimno tanka žičana jezgra od CURAL® materijala tvori vrhunsku kvalitetu i odličnost CURAPROX “prime” serije interdentalnih četkica. Na raspolaganju su i ostale veličine, posebno učinkovite u higijeni ortodontskih aparatića, mostova, implantata.

Jednu CURAPROX Enzycal zubnu pastu (75 ml)

Nova generacija zubnih pasti, koja u sebi sadrži kombinaciju enzima i fluorida koji pomažu pri zaštiti od nastanka karijesa. Enzycal sadrži tri značajna enzima koji jačaju antibakterijski sustav sline. Za razliku od većine zubnih pasti, Enzycal ne sadrži NLS. NLS (natrij lauril sulfat) vrlo je aktivno pjenasto sredstvo za čišćenje, prisutno u većini pasta za zube, gelovima za tuširanje i šamponima. NLS je vrlo sporan u smislu svog potencijalnog negativnog utjecaja na zdravlje jer je dokazano da potiče nastanak afti.

… i ne zaboravi nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od tebe 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo