Psiha

Psiha

Medikor vas daruje

Odgovorite na pitanje i Medikor jednom sretnom dobitniku daruje iznimno vrijedan poklon – Omron tlakomjer za nadlakticu M3!

OMRON je vodeća kompanija u proizvodnji digitalnih tlakomjera s više od 130 milijuna zadovoljnih korisnika. Omron digitalni tlakomjeri prvi su izbor liječnika i ljekarnika u svijetu, a svaki drugi kupac digitalnih tlakomjera u svijetu izabrat će upravo Omron.

OMRON tlakomjeri imaju dokazanu reputaciju preciznosti i pouzdanosti, vrhunske kvalitete, jednostavnosti korištenja te najnaprednije japanske tehnologije Ulaskom Hrvatske u EU zabranjena je prodaja živinih tlakomjera u ljekarnama zbog štetnosti žive za okoliš. OMRON digitalni tlakomjeri ne sadrže živu te omogućuju pouzdana i točna očitanja krvnog tlaka.

OMRON M3 digitalni je tlakomjer za nadlakticu za ugodno i precizno mjerenje krvnog tlaka sa medium manžetom za prosječnu nadlakticu. Od funkcija treba istaknuti indikator povišenog krvnog tlaka, detekciju nepravilnog srčanog ritma, vodič za pravilno omatanje manžete i napredan izračun uzastopna 3 mjerenja krvnog tlaka. Omron tlakomjer M3 odlikuje i napredna Intellisense tehnologija koja jamči ugodno mjerenje tlaka na način da je manžeta napuhana točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska za korisnika. Tlakomjer je klinički validiran što znači da su rezultati mjerenja uspoređivani sa živinima. Ima jamstvo od 3 godine.

Preporučamo mjerenje krvnog tlaka ne samo u liječničkoj ordinaciji već i kod kuće. Dokazano je da mjerenje tlaka kod liječnika ne daje uvijek najtočnije rezultate jer su osobe u liječničkoj ordinaciji nervozne i uzbuđene što povećava razinu krvnog tlaka. Zato se osobama sa povišenim krvnim tlakom preporuča redovito mjerenje krvnog tlaka i kod kuće uz pomoć digitalnog tlakomjera koji je iznimno jednostavan za korištenje, a kliničkim istraživanjima dokazana je jednaka preciznost u usporedbi sa mjerenjem krvnog tlaka tlakomjerom na živu.

Sve Omron tlakomjere pogledajte ovdje: www.medikor.hr

Ne zaboravite lajkati Medikor na facebooku: https://www.facebook.com/medikor

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo