Psiha

Psiha

OrlandoFit Fitness & Spa BC ti poklanja 5 besplatnih spa tretmana!

Ne znate kako se nositi s blagdanskim stresom? Imamo rješenje za vas! Najsretnijeg čitatelja darujemo poklon bonom vrijednim 500 kuna za korištenje 5 spa tretmana
u OrlandoFit Fitness & Spa Branimir Centru. Dobitnika objavljujemo u ponedjeljak, 27. prosinca.

OrlandoFit Fitness & Spa BC ujedinjuje vrhunsku kvalitetu individualnog pristupa klijentu kroz osobni trening, te visokih standarda relax & spa usluge. Centar se nalazi se na 6. katu hotela (Arcotel Allegra, Branimirova 29, Zagreb) s pogledom na krovove grada Zagreba.

lBilo da se radi o sportskom treningu na fitness spravama, opuštanju u sauni ili uživanju u jednom od naših whirpoola – ovdje ćete se u svakom slučaju osjećati ugodno, a vaš boravak u hotelu postat će time još veći doživljaj. Na raspolaganju su vam profesionalni treneri, vrhunski trenažeri STAR TRAC fitness opreme, potpuno nova spa zona i vrhunska masaža s profesionalnim maserima.

Na jednom mjestu, uz isključivo vašeg osobnog trenera moći ćete vježbati na Power Plateu, Bosu lopti, TRX-u…Human sport linija trenažera osigurat će vam vrhunski trening funkcionalne snage, dok kardio sekciju čini tehnički i estetski besprijekorna traka za trčanje, ekliptički trenažer, ležeći bicikl i jedna potpuna novost – eSpinner – spinning bicikl s više od 1200 različitih programa treninga i virtualnim trenerom! Trodimenzionalna Smith mašina – naš Max Rack bit će zasigurno jedna od vaših budućih najomiljenijih trenažera…

Vaš ručnik, vaš ogrtač, vaš garderobni ormarić… vaš whirpool, sauna i parna kupelj…

lDogovor treninga možete obaviti online rezervacijom, telefonom, mailom, mobitelom – bez mjesečnih članarina i obveznih fiksnih termina, uz osiguran besplatni parking u garaži Branimir centra!

Možete li poželjeti bolje i više?

Kontakt informacije: 
fitness@orlandofit.hr
+385 (0)1 4696 070

Radno vrijeme: 07.30 -22.30

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo