Psiha

Psiha

Poklanjamo Curaprox Hydrosonic zubnu četkicu!

Želiš besprijekoran osmijeh i zdrave zubiće? Nema problema, jer tu je Curaprox Hydrosonic zubna četkica koja te čeka na poklon.

Curaprox Hydrosonic zubna četkica pripada novoj generaciji zubnih četkica koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina sline, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja.

hSonična tehnologija uzrokuje da se vlakna miču naprijed i nazad nevjerojatno brzo. Osim izvrsnog načina čišćenja, stvaraju se turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak također otklanja iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu.

U znanosti, taj efekt se naziva hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. S obzirom da ova sonična četkica za zube proizvodi najmanje 30.000 oscilacija u minuti, a i zahvaljujući njezinim mekanim i nježnim CUREN vlaknima, ona čisti ne samo učinkovitije, nego i nježnije od ručne četkice za zube – ako se ispravno koristi, nemoguće je ozlijediti desni ili zube. U isto vrijeme, ona čisti zadivljujuće dobro – ne samo zube i desni, već do određene mjere, i prostor između zubi i otklanja ogroman broj bakterija plaka.

Posebno je namijenjena osobama s problemom krvarenja desni, upalom desni, parodontalnom bolesti, ali i svima koji žele imati besprijekorno čiste zube. Dolazi u pakiranju s Curaprox Enzycal zubnom pastom (15 ml) koja je razvijena posebno za sonične četkice za zube, te tri različite veličine Curaprox interdentalnih četkica (CPS 07,09,011) na držaču, koje se nalaze u kutijici za putovanja.

Curaprox Hydrosonic je razvijena u Švicarskoj te je podupiru znanstvena istraživanja. Više o tome možete pogledati na New Curaprox.com.

… i ne zaboravi nas
lajkati na Facebooku.
Nije obavezno, ali je lijepo od tebe 🙂

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo