Poklon-paket Garmina za zaljubljenike u kretanje

Garmin

Inteligentno praćenje broja otkucaja srca čini vježbu užitkom - za sve, u svako doba. Naučite kako ta očitanja primijeniti za bolje rezultate, bez obzira jeste li početnik, entuzijast ili sportaš... Garmin vam daruje sportsku majicu za trčanje i knjigu "Budite u formi" finskog autora Juhapekka Tukiainena. Koga ćemo točno obradovati? Saznajte u ponedjeljak 29. prosinca.

Juhapekka Tukiainen: Budite u formi

Duža razdoblja neaktivnosti, kao što je sjedenje za stolom, smanjuju sagorijevanje masti i rizik su za mnoge kronične bolesti. Prvi korak prema zdravlju je svijest da se možemo i moramo više kretati. Drugi korak je stvaranje dobrih životnih navika, a u tome nam najviše pomaže motivacija.

Za sve koji su sport već uključili u svoju svakodnevicu, Garmin donosi ovaj dar koji se sastoji od knjige naslova Budite u formi, finskog autora Juhapekka Tukiainena i sportske majice za trčanje. Knjiga Budite u formi, prikladna je za sve tri razine tjelesne spreme te će u njoj korisne savjete naći kako početnici i entuzijasti, tako i sportaši koji su možda naišli na poteškoće u napretku. Kako pronaći i zadržati motivaciju, kako ne preforsirati organizam i zašto je važno pratiti ritam godišnjih doba i povremeno mijenjati način treninga, objašnjeno je jednostavnim primjerima u ovoj knjizi. Posebnost je svakako što knjiga preporuča praćenje broja otkucaja srca koji su jasan signal poboljšanja kondicije, a uz sportski sat naprednih funkcija moguće je pratiti još mnogo drugih parametara koji nam omogućuju brže dostizanje sportskih ili zdravstvenih ciljeva.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!