Pro alarm ti poklanja vatrodojavni uređaj! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Pro alarm ti poklanja vatrodojavni uređaj!

Ako svoj dom želite zaštiti od požara, današnja nagrada je kao stvorena za vas! Pro alarm daruje jedan optički detektor požara s vlastitim napajanjem.

Pro alarm s pravom možemo nazvati doktor za sigurnost koji jača otpornost na neželjene događaje koji se tiču vaše sigurnosti!

Pro alarm je vodeća tvrtka u primjeni novih tehnologija u tehničkoj zaštiti koja jednom sretniku ili sretnici poklanja optički detektor požara s vlastitim napajanjem. Idealan je za samostalne aplikacije gdje nije potrebno ili nije moguće izvesti ožičenje. Ugradnja nije uključena u nagradu.

Pro alarm

Kako biste se u vlastitom domu osjećali sigurno i zaštićeno od
neželjenih događaja, vatrodojavni sustav je, uz protuprovalni sustav,
jedna od nužnih stvari. Također, u Pro alarmu smo kreirali rješenja za sustave videonadzora, plinodojave, kontrole pristupa, evidencije radnog vremena i zaštite artikala.

Za vašeg ljubimca na četiri kotača Pro alarm ima kompletan mobile & fun program: ugradnju auto alarma, ugradnju autoakustike, ugradnju handsfree i bluetooth opreme, GPS nadzor vozila, GSM dojavu, prijenosnu navigaciju, ugradnju parking senzora, daljinsko centralno zaključavanje.

Veličina sustava i željena kvaliteta prilagođava se potrebama korisnika, uvažavajući zakonske i strukovne propise.

  Pro alarm 2

“Mi u Pro alarmu stojimo 24 sata na raspolaganju našim korisnicima putem servisa i Centra za tehnički nadzor, a korisnik u svakom trenutku može znati što se događa u njegovom objektu, stanu, uredu jer putem SMS dojave na mobilni uređaj korisnika stižu korisne informacije. Ujedno korisnicima omogućujemo mobilni videonadzor putem alikacija za iPhone i iPad. Korištenjem naših inovativnih rješenja i opreme inteligentnog video sustava na  mobilnom uređaju ili računalu korisnici imaju sliku superiorne jasnoće, visoke rezolucije s puno detalja u sceni. Mi u Pro alarmu brinemo o potpunom doživljaju sigurnosti uz najnapredniju tehnologiju”, pojašnjavaju iz Pro alarma.

Pro alarm d.o.o. je prva hrvatska tvrtka u industriji zaštite koja je dobila titulu Superbrands 2010.

Više informacija potražite na www.proalarm.hr

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo