Psiha

Psiha

Probudite se uz Franck 100% Arabicu

Mnogi ne mogu ni zamisliti svoje jutro bez šalice tople, miomirisne kave… Franck će se pobrinuti za lijepo i aromatično buđenje vakuum pakiranjima mljevene kave Franck 100% Arabica!

Franck 100% Arabica mljevena je kava nastala mješavinom pomno odabranih zrna isključivo sorte arabica. Odlikuje se aromatskim bogatstvom, slatkoćom i blagošću, dok dominantna aroma čokolade prožeta prirodnim notama lješnjaka i badema pruža savršen užitak ispijanja.

Franck 100% Arabica po svojoj je kvaliteti premium kava, a dostupna je po pristupačnoj cijeni što šalicu vrhunske kave za uživanje kod kuće čini dostupnijom svima. Može se pripremati na nekoliko načina – u džezvi, kafetijeri, kao filter kava ili pomoću metode French pressa, a posebnim načinom mljevenja postignut je optimalan omjer grubih i finih čestica što garantira jednako bogat okus bez obzira na način pripreme.

Vakuum pakiranje najbolje čuva sve arome iz kave

Osim odabira najboljih arabica iz Središnje i Južne Amerike, iznimno bogatstvo i punoća okusa Franckove 100% Arabice dobiveni su i pažljivim procesom proizvodnje. Pomno pripreman i detaljno nadziran postupak prženja omogućuje oslobađanje najboljih aroma skrivenih u zrnima kave nakon čega slijedi miješanje odabranih sorti arabice, mljevenje i na kraju pakiranje u vakuum što najbolje čuva sve arome iz kave.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo