Psiha

Psiha

Tretmani za lice i tijelo kreirani po vašoj mjeri!

Danas smo za vas pripremili čak tri dara: Anti-age tretman lica kisikom, RMF BioCybernetic tretman tijela i RMF BioCybernetic tretman lica. Izaberite jedan od ovih darova i odgovorite na naša pitanja, a već sutra saznajte jeste li bili sretne ruke!

LPG EndermoSpa centar deveto je mjesto u svijetu i jedino u Hrvatskoj licencirano od strane francuskog proizvođača LPG uređaja, tvrtke LPG Systems, za njegu tijela i lica ovim jedinstvenim uređajima koji su postali standard njege svake osobe koja brine o svom izgledu. Licencu su dobili ne samo zbog naprednih tehnika koje koriste i prostora koji klijentima pruža ugodno, intimno ozračje, nego i zbog visoko educiranih djelatnika koji su prošli intenzivna školovanja kako bi iz svih tehnika koje koriste pri radu izvukli njihov maksimum i i u potpunosti ih prilagoditi klijentima, njihovim životnim navikama, željama i ciljevima te tako kreirati jedinstveni, individualizirani tretman za svaku osobu. Djelatnici ovog centra posebnu pažnju posvećuju evaluaciji i savjetovanju s klijentima jer vjeruju da je svaka osoba jedinstvena i posebna i zahtijeva tretman kreiran upravo po svojoj mjeri. 

U LPG EndermoSpa centru možete ukloniti masne naslage, oblikovati tijelo, podignuti i učvrstiti grudi, smanjiti celulit, ukloniti linije i bore te svome licu vratiti mladenački sjaj, riješiti se podbratka, umornog izgleda očiju, ali i zaokružiti njegu besprijekorno urađenom manikurom i nježnim depilacijama šećernom pastom. Poseban set tretmana namijenjen je i muškarcima kojima je briga o tijelu također postala sastavni dio životnog stila.

Tretmani koje poklanjamo u mjesecu darivanja su:

RMF BioCybernetic tretman lica
ovi tretmani rade na potpuno novom principu u estetici – djelovanje na bioelektrični potencijal stanica (do sad se taj princip koristio samo u medicini) i idealni su za potpuni anti-aging lica (regeneriranje stanica, smanjivanje bora i linija, zatezanje i učvršćivanje kože), uklanjanje ožiljaka i akni. Posebno zanimljiv učinak ovih tretmana je i mogućnost laganog povećanja volumena usana. Prednost ovih tretmana je što nemaju nikakvih neželjenih posljedica pa ga mogu koristiti svi bez obzira na opće zdravstveno stanje i stupanj osjetljivosti kože.

OXY Pro Age tretman dermoinfuzije kisikom
Koristimo novu metodu dermoinfuzije kisikom pomoću koje možemo djelovati direktno u slojevima dermisa u kojima nastaje problem. Ovi tretmani idealni su prirodni i neinvazivni anti-age: već nakon prvog tretmana vidljivo je smanjenje bora i linija, koža je zategnutija i sjajni su kao neinvazivna zamjena za fillere ili botoks. Tretman koji poklanjamo u sebi sadrži i hijaluronsku kiselinu koja dodatno pojačava anti-age učinak. Tretmanima kisikom također djelujemo na smanjenje hiperpigmentacije i kapilara, smirivanje dermatitisa, reguliramo lučenje sebuma i time uravnotežujemo kožu (smanjivanje akni i prištića).Tretmane dermoinfuzije kisikom možemo preporučiti svima zbog toga jer daju rješenje za gotovo svaki problem kože. Posebno su zanimljivi jer se u jednom tretmanu može rješavati i više problema (npr. smanjivanje bora i hiperpigmentacijskih mrlja na izrazito osjetljivoj koži).

RMF BioCybernetic tretman tijela
Ovi se tretmani mogu koristiti za gotovo sve estetske probleme tijela (smanjivanje masnoće na trbuhu, nogama, stražnjici, bokovima i grudima, smanjivanje celulita, učvršćivanje kože…) i koristit ćemo ih ili samostalno, ili u kombinaciji s ostalim tretmanima tijela kako bismo postigli što brži i dugotrajniji učinak – ovisno o fizičkom stanju klijentica, njezinim životnim navikama i eventualnim kontraindikacijama vezanim uz ostale tretmane (za RMF tretmane nema kontraindikacija). Posebnost ovih tretmana je i mogućnost podizanja i učvršćivanja grudi – kod nekih klijentica već nakon jednog tretmana vidljivo je (i mjerljivo) podizanje od tri centimetara.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo