Ugrabi Yankee Candle aroma lampu s mirisnim voskom! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ugrabi Yankee Candle aroma lampu s mirisnim voskom!

Oplemeni svoj dom jedinstvenim, mirisnim Yankee Candle svijećama! Tražimo dva sretnika, a poklanjamo dvije aroma lampe u obliku čajnika s dva mirisna voska. Možda je baš danas tvoj sretan dan. Nagradno te pitanje čeka na kraju ovog mirisnog članka! 🙂

Mirisna povijest Yankee Candle svijeća započela je na Božić davne 1969. godine kada je sedamnaestogodišnji Mike Kittredge napravio svojoj majci mirisnu svijeću za poklon, dok je drugu koju je napravio prodao i od zarade kupio materijal koji mu je bio potreban da napravi novu svijeću. Danas, Yankee Candle nudi više od 150 mirisa, a sve nastaju u proizvodnim objektima u tvornici u Massachusettsu, SAD.

    k     k

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska. Yankee Candle svijeće u dom donose dodatnu toplinu, a njihovi mirisi i arome utječu i na raspoloženje.

Posebnost Yankee Candle svijeća su svakako i mirisi prilagođeni svakom vremenskom razdoblju (godišnja doba, specijalizirane kolekcije i sl.) kao i posebnim prigodama (vjenčanje, razne obljetnice i sl.), te brojni mirisi, od voćnih, cvjetnih, slatkih, pa sve do primamljivih božićnih aroma. Yankee Candle svijeće imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo