Psiha

Psiha

Umorni ste i iscrpljeni? Encian ima pravi dar za vas!

Ustali ste u cik zore, doručkovali na brzinu. Na poslu gužva, ne stižete obaviti sve što ste planirali, a kada izađete s posla vani je već mrak i ostaje vam malo vremena da se posvetite sebi. Na kraju dana ste potpuno umorni i iscrpljeni. Poznat vam je taj scenarij? Odgovorite na pitanje i dovedite dnevnu energiju u blans uz pomoć magnezija! Imena tri sretna dobitnika objavljujemo u ponedjeljak!

Današnji tempo života, o kojem često govorimo, ne ostavlja puno vremena koje možete posvetiti sebi. Svakodnevne aktivnosti traže količine energije koje možda u određenim trenucima niste u mogućnosti izdvojiti. U tim trenucima, kada vam je balans dnevne energije u minusu, posegnite za šumećim tabletama Magnezij 420mg + vitamin C + B6 iz Enciana. Iz šumeće tablete i čaše vode u trenu će nastati osvježavajući napitak koji na efikasan i brz način doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Magnezij je neophodan za život, a zbog njegove funkcije često ga se naziva i “opuštajućim” mineralom. Najmanja preporučena dnevna doza magnezija je 420mg za muškarce i 320mg za žene pa će ovaj napitak biti idealan nadomjestak vaših dnevnih potreba. Vitamin B6 u organizmu sudjeluje u radu mozga i živčanog sustava te u proizvodnji adrenalina, dopamina i hemoglobina. S obzirom da dopamin često nazivamo i hormonom sreće, B6 je svakako “rješenje za dobro raspoloženje”. Vitamin C ne treba posebno predstavljati, a njegove će kvalitete dodatno doći do izražaja u ovim zimskim danima kada je imunitet posebno na udaru. Osim visokovrijednih funkcionalnih sastojaka, ove šumeće tablete sadrže i steviju koja igra ulogu zaslađivača.

Stoga, u trenucima kada se važ život kreće većom brzinom od vas samih, posegnite za šumećim tabletama Magnezij 420mg + vitamin C + B6 iz Enciana. Možete ih nabaviti u svim ljekarnama, a o proizvodu se dodatno možete informirati na www.encian.hr.

A. A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo