Psiha

Psiha

Uživaj u čistom licu – poklanjamo Dermalogica gel za čišćenje

Lijepa koža bez prištića može krasiti i tvoje lice uz naš današnji poklon. Dermalogica i Ordinacija.hr poklanjaju ti vrhunski gel za čišćenje lica koji ne isušuje kožu i ne sadrži umjetne mirise ili boje.

Ništa nije moćnije od ideje koja se ostvari u pravo vrijeme! To nam svakodnevno dokazuje uspjeh Dermalogice, “tihe revolucije” u njezi kože, koja ima kultni status, među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta.

Originalna vizija Dermologice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja) koje bi izabrali te preporučili profesionalni kozmetičari s istim oprezom kao i liječnici. I nakon dvadeset i dvije godine – ključne vrijednosti, inovacije i edukacija sastavni su dio identiteta Dermalogice.

Special cleansing gel je koncentrirani, pjenasti gel bez sapuna koji temeljito uklanja nečistoće i ne isušuje kožu. Matičnjak i lavanda osvježavaju, hlade i smiruju pri svakom umivanju. Namijenjen je za svakodnevnu njegu svih tipova kože. Ne sadrži umjetne mirise i boje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo