Uživajte u mirisu ručno izrađenih sapuna i svijeća! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Uživajte u mirisu ručno izrađenih sapuna i svijeća!

Proizvodi Dr. Pasha se rade po tradicionalnim recepturama i svojim prirodnim komponentama vraćaju snagu te okrepljuju duh, ostavljajući kožu mekom i svježom. Za vas je pripremljen poklon paket u kojem ćete pronaći aromaterapijsku svijeću i prirodno izrađeni sapun Mak – cimet s prekrasnim mirisom cimeta i eteričnim uljima. Odgovorite na pitanja jer tri paketa čekaju vlasnike!

Njega kože počinje s prirodnim ručno izrađenim sapunima koji svojim hranjivim sastojcima djeluju blagonaklono na kožu, reguliraju pH kože, čiste je i njeguju. Dr. Pasha sapuni napravljeni su ručno od najkvalitetnijih sirovina po originalnoj recepturi. Svaki sapun ima posebnu namjenu i djelovanje te pomaže u smirivanju različitih promjena na koži.

Sapun Mak – cimet

Umirujuće eterično ulje cimeta i zrnca maka pokreću cirkulaciju krvi i pomažu pri uklanjanu mrtvih stanica kože. Sapun se preporučuje za njegu problematične adolescentne kože. Idealan je za dnevnu masažu lica i tijela te pomaže u borbi protiv celulita. Nakon upotrebe sapuna tretirana koža se nekada može zacrveniti u trajanju od dvadesetak minuta, što je zapravo samo rezultat željenog djelovanja sapuna, u smislu poboljšanja mikrocirkulacije, otvaranja pora i uklanjanja viška masnoće s površine kože.

Prirodna aromaterapijska svijeća za masažu Summer moments

Ručno je rađena od prirodnog sojinog voska. Ono što Dr. Pasha svijeće čini drugačijim od ostalih je to što se mogu koristiti u masaži. Otopljeni prirodni vosak soje pogodan ja za masažu lica i tijela. Uz masažu svijeće djeluju aromaterapijski, opuštajuće i smirujuće. Samo nanesite toplu masu direktno na kožu i umasirajte ju.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo