Crveni karton u spavaćoj sobi

seks-problem-par-veza-bračni-problem-svada

Bez obzira koliko se volite, želite i privlačite, neki potezi vam nisu dopušteni u krevetu.

Mokrenje pred partnerom

Možda se nikada niste osjećali ovoliko ugodno i opušteno pred nekim muškarcem, ali to ne znači da trebate ostaviti otvorena vrata od kupaonice dok mokrite. Nekim je osobama ovo znak intimnosti i trenutka u vezi kada više nemaju što skrivati jedno pred drugim, ali samo nekim osobama. Većini je ovo degutantno i doslovce ubija seksualnu napetost.

Nagomilavanje plišanih igrački na krevetu

Mnoge djevojke i žene dan-danas čuvaju svoje plišance koje su dobile na poklon u djetinjstvu ili nježnim tinejdžerskim godinama, a sada krase njihove police, stolove i krevete. Međutim, vašem muškarcu je ovo jedan veliki znak na kojem piše "STOP". On će izgubiti inspiraciju i motivaciju za seksom ako ga u oči gledaju vaši slonići, lavići, medeki, peseki i žirafice.

Bez obzira koliko vam znače i iz kojih sentimentalnih razloga se ne želite odvojiti od njih, vrijeme je da ih pospremite i maknete na neko manje vidljivo mjesto.

Ucjena seksom

Možda vam se čini da je rečenica "nema seksa dok ne napraviš ___" smiješna i same sebi se smijete kakve ste face, ali u stvari će vam ta greška biti zapamćena i vraćena. "Kada se seks `dijeli` samo po vašoj diskreciji, remeti se ravnoteža u vezi koja može dovesti do mnogo srdžbe", tvrdi Barbara Keesling, autorica knjige "The Bad Girl`s Guite To Good Sex".

Bit seksa je da obje osobe uživaju, a ne da jedna strana shvaća kako joj druga "pruža uslugu".

Glumljenje orgazma

Možda ste umorni, možda pod stresom... ne ide vam. Pomislili ste kako seks traje predugo, čeka vas neoprano rublje, posuđe i hrpa drugih stvari, pa vam je na pamet došla "sjajna" ideja: odglumit ćete orgazam kako bi on mogao ponosno svršiti, a vi nastaviti s dnevnim obvezama. Koliko god je ovo primamljivo, ako tako napravite, učinit ćete veliku grešku koju ćete poželjeti ponoviti, a to je zapravo varanje.

"Na taj način se udaljavate od partnera. Ako glumite kako biste zaštitili ego svog muškarca, ne samo da niste postigli orgazam nego se i trudite dati do znanja suprotno", tvrdi Keesling.

Odlučili ste kako će se on loše osjećati ako vi ne postignete orgazam, stoga ga trebate umiriti i dati podršku njegovom egu. A što je s iskrenošću i poštovanjem u vezi? Otvoreno porazgovarajte o problemu, smireno iznesite svoje osjećaje i nemojte nikoga kriviti. Pokažite partneru što može napraviti kako bi vas usrećio, a ako ni tada ne uspije, uzmite stvar u svoje ruke!

Veličanje bivših

Većina muškaraca će reda radi pitati kako te se razišli s bivšim frajerima, ljubavnicima i dečkima, ali u stvari će ih zanimati jesu li oni bolji ljubavnici od njih! Pitanja koja će vam postaviti uključit će i usporedbu veličine, dužine i sličnih gabarita, međutim, pametnije bi vam bilo slijediti staru poslovicu "šutnja je zlato" po tom pitanju. U suprotnom, vaš bi muškarac mogao zamisliti markantnog fatalca koji vas je redovito zadovoljavao na načine koji njemu nisu niti poznati.

Vjerovali ili ne, i muškarci mogu biti nesigurni. Recite mu kako su vaši bivši upravo to – bivši. Njih više nema, samo je on tu i posvetite mu se.

K. Horvat

 Prati nas na Viber Public Chatu!