Danas se posvetite samo njemu i njegovom užitku - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Danas se posvetite samo njemu i njegovom užitku

Dopustite mu neka bude divlji!

Opustite se i ponašajte se poput životinja. To ne mora nužno značiti doggy style, nego se prepustite žestokom seksu punom strasti. Skočite na njega, rukama obgrlite njegova široka ramena, a nogama mu se omotajte oko struka. U ovoj će situaciji vaš muškarac zadavati ritam i pridržavati vašu stražnjicu kako klizite po njemu. Slika koju će pri tom gledati na vaše skakutajuće tijelo sigurno će mu kasnije zapaliti maštu mnogo puta.

Prekrijte mu oči

Koristeći svileni šal, maramu ili njegovu kravatu, “utišat” ćete osjetilo vida i samim time pooštriti druga osjetila.

Počnite nježnim milovanjem po cijelom tijelu, a pokrete zatim zamijenite intenzivnijim. Koristite predmete koje pronađete oko sebe: skinite svoje gaćice i njima prelazite preko njegovih erogenih zona.

Zadirkujte ga, škakljajte ga kistom kojim inače nanosite rumenilo i za nagradu ga nagradite dodirima svojih usana. Kako upotrijebiti maramu u spavaćoj sobi?

Okupajte se zajedno

Zajedničko tuširanje može razbiti dosadnu rutinu u koju ste zapali. Pozovite ga u kupaonicu vragolastom gestom prstima i ljubite se kao da ste tek počeli izlaziti. Nasapunajte jedno drugo, masirajte se balončićima i špricajte… Jeste li probali seks pod tušem?

Izazivajte ga…

Sam nagovještaj seksa može djelovati kao jaki podizatelj libida. Kada se oblačite, približite mu se i namjestite tako da vidi jedino vas – izvedite obrnuti striptiz!

Polako i senzualno obucite grudnjak i gaćice, a posebno dugo “prtljajte” oko hulahopki. Obavezno dugo namještajte grudi u grudnjak “jer su jednostavno nekako velike i ne mogu biti obuzdane”. Zapalite mu maštu… koga briga ako danas zakasnite na posao?

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo