Oralni seks - 35 posto Hrvata guta spermu

Usne, usta, oralni seks

Oralni seks mnogima je bolji od "običnog" seksa, no i dalje postoje oni koji se zgražaju na sam spomen ovakvog čina. Bilo da je fellatio dio predigre ili zaseban čin, dosta se prašine podiglo oko gutanja sperme!

Kako najbolje pristupiti gutanju sperme, je ti to opasno, zašto se muškarcima  sviđa kada žena proguta spermu i zašto žene vole gutati spermu – pitanja su na koja se već ranije tražio odgovor. Portal net.hr proveo je istraživanje upravo na tu temu - odgovori će vas možda iznenaditi, a možda i ne!

SeksU anketi je sudjelovalo je 2773 čitatelja net.hr-a, a odgovarili su na pitanje "Gutate li pri oralnom seksu?" Rezultati su, doista, vrlo zanimljivi. Naime, 35 posto njih izjavili su da, naravno, gutaju.

Oko 29 posto njih izabralo je odgovor "Bože sačuvaj". O tome koliko je osoba iz ove skupine probalo gutati prije nego su izjavili da je sperma odvratna, može se samo nagađati.

Oko 27 posto sudionika ankete ponekad guta spermu prilikom oralnog seksa. Naravno, ne postoji način na koji bi se dalo zaključiti radi li se o onima koji to rade iz ljubavi ili kako bi ugodili partneru.

I za kraj, oko 9 posto čitatelja net.hr-a odlučilo se za odgovor "ma kakav oralni seks". Možda su od onih kojima se jednostavno nije svidjelo, a možda im je oralni seks vlastitim izborom nepoznanica te će tako i ostati.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!