Psiha

Psiha

Pretvorite cijeli stan u zonu seksa

Jednom kada seks postane nepredvidljiv i stvar rutine, parovima može biti teško pronaći nešto novo što ih može napaliti, uzbuditi i iznenaditi.

Upravo zato recite NE seksu u spavaćoj sobi i istražite ostale kutke unutar svoja četiri zida!

Kupaonica

Prvo što morate znati o seksu pod tušem jest da je on opasan! Pri tom ne mislimo na spolne bolesti (koje su moguće jer kondomi i voda ne idu ruku pod ruku), nego na vaše kosti i život. Vrlo se lako možete poskliznuti i zveknuti glavom o pod, rub kade ili kabine za tuširanje, pa čak i slomiti nešto.

S druge strane, tuširanje u dvoje može biti izuzetno uzbuđujuće. Nasapunajte jedno drugo i koristite svoja tijela, a ne ruke. Jeste li probali seks pod tušem?

Kuhinja

Na kraju krajeva, ljubav putuje kroz želudac, zar ne? Dobra strana seksa u kuhinji je što imate veliki izbor lokacija: stol u blagovaonici, radni elementi, stolci, pod… Ako se odlučite za stol, pazite da je dovoljno stabilan za vaša gibanja, u protivnom bi vas ovakva vrsta seksa mogla skupo koštati.

Sigurno se sjećate “ljubavničkih gesti” iz filmova kada je u pitanju seks u kuhinji: mačo muškarac prvo rukom razbaca sve sa stola i zatim pritisne damu svojom težinom po cijelom stolu… U praksi ovo baš i ne ide lako. Ne želite porazbijati sve što se nalazi na stolu i pri tom stvoriti buku kao da ste Kastavski zvončari.

Također pazite na opasne predmete u blizini, kao što su pribor za jelo ili sjeckalice, a čak i naizgled bezazlene mrvice kruha mogu uzrokovati velike bolove ako se nađu ispod vas.

Dnevni boravak

Ako se svaki dan nakon posla mrtvi umorni bacite na kauč i “šaltate” programe, vrijeme je za promjenu! Zašto ne biste pretvorili najdosadniji element u svom domu u jedan od najuzbudljivijih? Ako imate kutnu garnituru, iskoristite ju. Jednako tako fotelja može biti zanimljiva: smjestite dragog s čašom pića u ruci i pripremite mu izazovni, senzualni striptiz. Učite od Le Crazy Horse djevojaka i zavedite ga.

Uzbudite svog muškarca striptizom

Hodnik

Osim ako nemate neku komodu prihvatljivih dimenzija, seks u hodniku će zahtijevati nešto vještine. Imate na izbor seks na nogama, seks na podu ili pak na stepenicama. Zadnja opcija će vjerojatno biti nešto bolnija zbog tvrde površine i velike mogućnosti udaranja, stoga se pripremite na mnogo masnica.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo