Psiha

Psiha

Priuštite mu najbolji orgazam u životu

Muški orgazmi možda nisu toliko intenzivni kao vrišteći, višestruki orgazmi koje žene mogu postići. Ali to ne znači da njihovi orgazmi ne mogu biti bolji od prosječnog ili čak nevjerojatni, odnosno toliko spektakularni da se osjećaju kao da im se “oči-okreću-u-glavi“…

Kao i kod žena, postoji mnogo psiholoških, emotivnih i fizičkih faktora koji će pridonijeti kvaliteti muškog orgazma. Svaki tip je, naravno, drugačiji, ali donosimo vam osam isprobanih savjeta koji će pojačati intenzitet orgazma, a koji ne uključuju, za neke možda pomalo bizarne tehnike, kao što su udisanje plina za smijanje, ili ekstremne, kao što je gušenje.

1. Znajte kada je blizu

Upoznajte partnera, njegovo tijelo i reakcije njegovog tijela. Uvijek postoje znakovi koji odaju da se bliže orgazmu. Zgrči li se pomalo ili ukoči? Teže diše? Zabacuje glavu? Ako naučite znakove koji otkrivaju kada će vaš partner svršiti, vi mu možete pomoći da on bude intenzivniji. Za neke će već biti dovoljno da u tom trenutku stegnete vaginalne mišiće.

2. Razgovarajte s njim

Kada muškarac može pasti pomalo u “depru”? Kada osjeti da je svršio prebrzo za vas ili da vama to baš i nije puno značilo kad je svršio. Recite mu kada želite da se to dogodi. Dajte mu do znanja da vam je seksi dok svrši. Već i to moglo bi biti dovoljno da se opusti na načine na koje se prije nije mogao, a samim time i doživi intenzivniji orgazam.

3. Recite mu gdje da…

Ne morate glumiti komada iz pornića da biste zadovoljili svog tipa. Ali ako vam to ne smeta (ili ako vas čak to pali), pozvati ga da svrši negdje po vama je… muškarcima zbilja lijepo za čuti. Zašto? Teško je to za reći, ali evo jedne teorije: Mnogo muškaraca još uvijek ima zaostale nesigurnosti iz puberteta. Brine ih da žena prema njihovom “guverneru” (i onom što izlazi iz njega) pomalo imaju osjećaj… gađenja. I toga je neke sram.

Zato bi mu, ako mu date do znanja da vam to nije odbojno, to moglo pomoći da se riješi strahova i “hemunga” i osjeća se kao samopouzdan, seksi muškarac (da, i oni to isto vole!). Ako vam se to zbilja gadi ili to naprosto ne želite raditi, to je u redu. Ne morate. Dajte mu do znanja da ga želite u sebi – i to će upaliti!

4. Uhvatite ga za guzu

Da. Za vrijeme seksa, kad osjetite da se on bliži kraju – zgrabite ga za stražnjicu i privucite sebi. To je način da mu neverbalno kažete: “zbilja te želim“. I to je dovoljno.

5. Bradavice

Nemaju svi muškarci osjetljive bradavice (nemaju niti sve žene), ali mnogi imaju. Poigravajte se jezikom ili prstima oko njegove bradavice, lagano ga štipajte tik prije nego doživi orgazam. To mu može pojačati intenzitet i dovesti do orgazma cijelim tijelom.

6. Odugovlačite (ali ne previše)

Što dulje seks traje, to bolje. Osim ako ne traje cijelu vječnost. Sretna sredina je da se potrudite da on se on što brže uzbudi, dođe na korak do orgazma – a onda se vi odmaknete i zadirkujete ga kako biste produljili užitak. To nas dovodi do sljedeće točke…

7. Prekinite seks

Za vrijeme seksa privremeno prestanite i radite nešto drugo. Zatim se ponovo žestoko “pohvatajte” i dovedite ga do eksplozije – doslovce! Prekidanje seksa ne samo da će pojačati intenzitet njegovog orgazma, već i vašeg.

8. Pokažite mu prst

Ne srednji u stilu “fu** off”. Zapravo, možete upotrijebiti i srednji. Gurnuti mu prst u rektum za vrijeme seksa, običnog, oralnog ili ručnog, obično prije orgazma – znači da bi on mogao doživjeti najbolji i najjači orgazam njegovog života. Neki muškarci se brinu da bi zbog takve stimulacije mogli ispasti gay, no to je totalna glupost! No s obzirom da se radi o osjetljivoj temu – prvo malo ispipajte teren. Prstom ga milujte oko anusa (naravno, SAMO ako i vi nemate ništa protiv da zaposlite svoje prstiće na ovaj način). Ako vas upitno pogleda što radite, recite mu da biste htjeli isprobati nešto…

Kao i klitoris, “korijen“ penisa proteže se nekoliko centimetara u njegovo tijelo. Stimulacijom perineuma ili anusa podražavate taj unutarnji dio, no pravi užitak nalazi se otprilike pet do sedam centimetara unutar anusa.

Ovdje se nalazi prostata kojoj je nadimak muška G-točka. Da biste je našli – on neka legne na leđa, a vi mu kažiprst (preporučljivo je koristiti naprstnjake koje možete kupiti u trgovinama sa seksualnim pomagalima, kondom ili rukavice od lateksa) dobro podmazan lubrikantom na vodenoj bazi gurnite u anus gotovo do kraja. Dlan je okrenut prema gore, “ciljajte” prema pupku, a zatim skvrčite prst kao da ga njime dozivate.

Ako ste totalno protiv toga da mu prste gurate u anus, kada osjetite da se on bliži vrhuncu, uhvatite njegove testise u svoj dlan i lagano ih masirajte, ili čak blago povlačite. I ovo će pojačati njegov orgazam.

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo