Psiha

Psiha

Probudite strast u sebi

Uz prenatrpan dan obaveza, zadataka i poslova između kojih ste rastrgani teško je pronaći snage i vremena za sebe i partnera. Suočeni s hektičnim rasporedom, često biramo sve ostalo, a ne ono što nam je nekada bilo najbitnije: ljubavnu sreću.

Probajte se trgnuti, reći NE umoru, oslabljenom libidu i stresu. Sjećate li se kako stručnjaci tvrde da je orgazam najbolji lijek za sve probleme? Ne vjerujte im na riječ – isprobajte!

Pripremite mu striptiz

Pri tom ne mislimo na pravi ples oko štange i skidanje uz senzualnu glazbu (iako i to može upaliti: Uzbudite svog muškarca striptizom), nego na malo drugačije skidanje od onog umornog, pospanog, nimalo privlačnog u kasne noćne sate dok se spotičete o nemarno ostavljene papuče na podu.

Šanse su da ste se nekad davno senzualno skidali pred partnerom kako biste ga zavele. Zašto se ne biste prisjetili tih trenutaka? Neovisno o tome nosite li staru majicu “za po doma” ili nešto erotičnije, skidajte komad po komad odjeće sa sebe, izvijajte se, zavodljivo povlačite noge po krevetu i gledajte ga u oči. Sigurno će upaliti!

Seks u krevetu je dosadan…

Ako vam je krevet postao jedini rekvizit za spavanje, onda je možda
vrijeme da pronađete novi izvor strasti. Zašto se ne biste zajedno
otuširali i dobro zabavili?

Dodirujući se ćete vrlo brzo ostvariti intimniji odnos s partnerom, a
živci će učiniti svoj dio posla. Pozovite dragog da vam se pridruži
ispod tuša i pomogne vam nasapunati leđa, stražnjicu noge… Zatim sve
mora isprati. Iskoristite tuširanje kao seksi predigru i priuštite si
seks u vreloj kupaonici.

Vi imate kontrolu

Jedna od češćih muških maštarija je dominantna žena koja zna što želi i ne boji se to zatražiti. Točnije, narediti! Recite mu što želite čvrstim glasom, a učinak će biti bolji i jači ako to napravite u neko neočekivano vrijeme i na neprikladnom mjestu, recimo vani u restoranu ili u redu dok plaćate račune.

Masažom do užitka

Ne samo da masažom okrećete leđa bolovima i napetosti nego ona može biti i uzbuđujuća predigra. Odaberite ulje koje miriše revitalizirajuće i osvježavajuće kako biste probudili uspavani libido, uklonite sve distrakcije (televizor, mobiteli, djeca) i upalite nekoliko romantičnih svjećica.

Neka od najraširenijih ulja za masažu su ono jojobino, bademovo, ulje sjemenki grožđa, avokadovo, ulje sjemenki divlje ruže ili pupoljkino. Svako ima različite dobrobiti, a ako se osjećate dovoljno nestašno, ulje probajte za masažu “neklasičnih” dijelova tijela.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo