Šest tajni o seksu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Šest tajni o seksu

Kako mogućnost čitanja misli još uvijek nije omogućena, (bar koliko mi znamo,) moramo se “mučiti” s pogađanjem onoga što suprotni spol grunta u svojoj glavi.

Sve dok se Mars dovoljno ne približi Veneri i muškarci uspiju doskočiti na planet naših misli, potrebna im je mala pomoć u razbijanju šifri, posebice kada je u pitanju seks.

3 seks tajne koje ON mora znati

1. Predigra

Iako se većinom piše o tom kako ženi treba predigra, to baš i nije istina. Ona želi biti oteta i uhvaćena u seksi igre bez odugovlačenja.

2. Igre i igrice

Žena nije svetica, posebice u krevetu. Ona voli i želi začiniti seks raznim igrama. Ustručavanje među plahtama ni jednom braku ili vezi nije pomoglo. Seksi igrice za veći užitak

3. Zgodan muškarac

Zabluda je ta da je ženi samo bitna unutarnja ljepota. Istina je da većina cijeni dobrotu i inteligenciju muškarca ali pritom naravno voli i dobro tijelo. Zato bi muškarci trebali vježbati i uljepšavati se za žene, upravo kako one to čine za njih.

Iako su po većini istraživanje žene pronicljivije i empatičnije od muškaraca, kad je u pitanju seks – znaju pogriješiti u procjenama većinom zbog slabog samopouzdanja ili pak neznanja. Kako biste pomogli i sebi i njemu i vašem seksualnom životu, pogledajte nekoliko savjeta.

3 seks tajne koje ON želi da znate

1. Želi afirmaciju

Muškarcu je bitna potvrda o njegovim seksualnim vještinama. Ako tijekom odnosa afirmativno reagirate na njegove tehnike on će biti još uporniji i bolji.

Također, nakon seksa mu komplimentirajte vještine.

2. Seksualna asertivnost

Iako kod osvajanja ponekad muškarci preferiraju bespomoćnu ženu u nevolji, po pitanju seksa to baš i nije slučaj. On želi vidjeti želju, inicijativu i strast.

3. Zgodna žena

Iako je seks nagon, ti nagoni se također trebaju potaknuti. Muškarac izrazito uživa u njegovanoj i mirisnoj ženi posebno obučenoj za seksualne scenarije koji se odvijaju u njegovoj glavi

Izvor: She.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo