Vrući seks - mjesta gdje želi da ga dirate (ali to još ne zna) - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Vrući seks – mjesta gdje želi da ga dirate (ali to još ne zna)

Dokažite da se zbilja dobro snalazite po njegovom tijelu fokusirajući se na njegove najzanemarenije živčane završetke.

Dečki, nažalost, nisu blagoslovljeni s toliko erotskih točaka kao djevojke. Kaže se da kod žena, uz pravi način dodirivanja, svaki dio tijela može pokrenuti divlje osjete, to je dijelom zato što one svoje tijelo razumiju malo bolje od muškaraca. Štoviše, neki muškarci tvrde da je jedini dio tijela gdje ih dodirivanje može seksualno uzbuditi – njihov penis. E sad, kad smo to spomenuli treba reći i to da se oni mogu uzbuditi u sekundi i bez ijednog dodira. Muški su vrlo vizualna bića pa ih ono što vide uzbuđuje više nego išta drugo, to je uglavnom razlog zašto dečki vole seks s upaljenim svjetlom.

Unatoč tome, uvijek je dobro imati par asova u rukavu – pa je važno da saznate koji će ga vaši dodiri lansirati u ekstazu.

Žene se često žale da nema dovoljno predigre i da se muški, čim se riješe odjeće i donjeg rublja, žele odmah baciti na “stvar”. A jeste li sigurni da i vi ne radite istu grešku. Koliko ste vi “aktivni” za vrijeme predigre? Ako baš i niste najaktivnije, onda je vrijeme da to promijenite, a ako jeste – uvijek možete naučiti nešto novo ili barem utvrditi već savladano gradivo.

Govorimo o muškim erogenim točkama. Pa koji su to onda dijelovi njegova tijela? Najočitiji su: prepucij, glavić penisa, usne, bradavice, stražnjica i vrat. To ste vjerojatno i sami znali i mi se ovog puta nećemo koncentrirati na njih već na one manje očite erogene zone, za koje ni vi, ni on možda niste znali da postoje na njegovom tijelu…

Linija čeljusti

Čeljust je jedan od najvidljivijih simbola njegove muškosti, ali unatoč tome rijetko dobiva pozornost. Kada ga gladite po čeljusti, vi podsvjesno jačate njegov osjećaj muževnosti, što veoma godi njegovom egu. A njegova brada, pa makar i bila dvodnevna, omogućava pristup receptorima užitka koji se nalaze ondje gdje dlačice rastu.

Kako najbolje iskoristiti ovu erogenu zonu? Nježno vršcima prstiju prelazite po liniji čeljusti, od uha prema dolje. Lagano dodirivanje ovog područja stimulira osjetljive živce u njegovom licu. Ubacite i mali domina trik u igru – vi preuzmite kontrolu. Uhvatite ga dlanom za bradu, pa se zagledajte u njegove oči nekoliko sekundi, prije nego što ga strastveno poljubite.

Njegove podlaktice

Ovdje postoje dva mjesta koja mogu pružiti izuzetan užitak. Baš kao i linija njegove čeljusti, gornji (vanjski) dio njegove podlaktice je ekstra osjetljiv jer je prepun dlačica. A glatka donja strana pak je ispunjena napetim mišićima koji jedva čekaju stimulaciju.

Kako najbolje iskoristiti ovu erogenu zonu? Okrenite se prema njemu i lagano stavite svoje ruke na njegove podlaktice – prsti na donjem dijelu podlaktice, a palčevi na gornjem. Koristeći svoje prste lagano, lagano ga masirajte i gladite gore-dolje (masirajte dio s najviše mišića, izbjegavajte kost). Nastavite sve dok ne vidite da se vidno opustio… a tada masirajte još malo. Kombinacija opuštanja i fizičkog kontakta potaknut će želju da nastavkom intimnog druženja.

Unutarnja strana bedara

Neke žene ovo područje nikada ne zanemaruju (i s pravom!), dok ga druge nikada ne istražuju. Ovo je veoma osjetljivo područje, a stimuliranje ovdje gotovo nikad ne “zakaže”. Kada mu natjerate krv da ovuda kola, vi pojačavate njegovo uzbuđenje i time postižete još jaču erekciju nego inače.

Kako najbolje iskoristiti ovu erogenu zonu? Nježno ga uhvatite za noge i raširite ih, izlažući pogledu i dodirima unutarnju stranu njegovih bedara. Kad dođe do “kontakta” – dodire uvijek usmjeravajte od koljena prema penisu, kako biste protok krvi usmjerili prema”gore”. Počnite naizmjence masirati njegove mišiće i lagano ih gladiti vrhovima prstiju i noktima. Pritisak neka postane čvršći prije nego što prijeđete na lizanje i ljubljenje tog područja, intenzitet poljubaca pojačajte što ste bliže njegovom “paketu”.

Donji dio leđa

Mislimo stvarno dolje, nisko – područje tik iznad linije između guzova. Ovo područje se obično zanemaruje jer su muški poprilično osjetljivi kad je u pitanju njihova stražnjica. No, ovo je područje gdje će mu čvrsta seksi masaža zbilja pasati, a rješavanje napetosti u tom području pomoći će mu da lakše “radi” kukovima kasnije.

Kako najbolje iskoristiti ovu erogenu zonu? Dajte mu do znanja da ćete ga samo izmasirati i da tamo straga nećete raditi ništa “freaky” (osim ako on to ne zaželi). Neka legne na trbuh, a vi sjednite na njegove noge. Masažu počnite od sredine ili donjeg dijela leđa sve dolje do trtice i početka “linije”. Stavite dlanove (korijen dlana) s obje strane njegove kralježnice i čvrsto masirajte prema van (odnosno desno i lijevo ovisno o ruci). Polako masirajte i spuštajte se niže do polovice stražnjice, a onda se polako vratite prema gore.

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo