Psiha

Psiha

Začinite seksualni život – jezikom!

Predigra je jedan od glavnih čimbenika sjajnog orgazma. Stoga je pravo vrijeme da začinite seksualni život – jezikom. On predigri daje potpuno novu dimenziju.

Ako želite udovoljiti svom muškarcu, pošteno ga obradite jezikom od glave do pete. To će ga nedvojbeno raspametiti!

1. Započnite s nožnim prstima

U njima su skriveni završeci živaca, pa su iznimno osjetljivi na nježne dodire. Ako ipak niste skloni dodirivanju tuđih nožnih prstića, otvoreno recite voljenoj osobi što želite raditi, a što ne. I sama stopala su osjetljiva erogena zona iako se njima često ne posvećuje
dovoljna pažnja. Tako je sisanje
palca, nekim ženama i muškarcima, iznimno erotično i napaljujuće.

j2. Donji dio trbuha, unutrašnjost bedara i prepone

Ova je zona odlično mjesto za početak oralnog seksa. Ako ipak ne želite stvar prerano “privesti kraju”, predlažemo da jezikom ne dodirujete spolovilo već da stimulirate dijelove koji ga okružuju.

3. Pupak

Riječ je o jednoj od najvažnijih, i najčešće zanemarivanih erogenih zona. Spomenuto je područje vrlo osjetljivo na dodire. Koristite jezik polako i ravnomjerno na tom području. Prvo mu počnite lizati trbuh, pa se polako spuštajte do pupka.

4. Prsni koš

Još jedno mjesto na kojem možete eksperimentirati je i prsni koš. Muškarci su, u većini slučajeva, ponosni na ovaj dio vlastitog tijela. Stoga ćete mu stimuliranjem ovog područja pružiti nezaboravno zadovoljstvo. Grickajte, sišite mu i štipkajte bradavice. Pazite da ne budete pregrubi
te time izazovete nelagodu umjesto da napalite partnera.

5. Vrat i uši

Riječ je o dobro poznatim i istraženim erogenim zonama koje igraju vrlo važnu ulogu u predigri. Karakterizira ih iznimna osjetljivost na nježne dodire. Stoga se nemojte bojati istraživati ova područja – jezikom. Meki poljupci i lagana grickanja su također dobrodošla.

 

K. R.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo