Psiha

Psiha

Gym&Fun: kreativne ideje za zabavu i učenje cijele obitelji

Stigao je Gym&Fun program po mjeri djeteta – Sport Educa izdala je knjižicu s DVD-om edukativno-zabavnog sadržaja za djecu i roditelje koji uključuje ideje za kreativan i zdrav odgoj.

Ako i vi spadate među one roditelje koji su u stisci s vremenom i ne stignu se posvetiti druženju sa svojim mališanom koliko bi to htjeli, tu smo kako bi vas podsjetili da su i male stvari bitne, a od kvantitete je daleko važnija kvaliteta. Imamo pravu ideju za kreativni odgoj! Uz program Gym&Fun jednostavno i zabavno pomognite svom malom zlatu da usvoji zdrave i vrijedne životne navike. Gym&Fun uključuje zabavne vježbe u okruženju vlastitog doma koje
svatko može provoditi u dnevnom boravku, a pritom
naravno uživati sa svojom djecom i dobro se zabaviti.

DVD i knjižica Gym&Fun namijenjeni su svim roditeljima kojima je stalo do
zdravog načina života i takav životni stil žele prenijeti i na svoje
potomke. Kroz simpatičnu i zabavnu priču, koja uključuje vrlo važne
elemente – rekreaciju i sport, zdravu prehranu, ekologiju, njegu i
ljepotu te druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena s djecom i
prijateljima ja, kineziologinja Anita i moja kći Gita upoznajemo
gledatelje s korisnim vježbama”, otkrila nam je Anita Vukušić Crevar, autorica ovog projekta i dodala:

“Djetetu je igra sve na svijetu pa je oslonac tijekom produkcije bio da svakodnevni život i rituale začinimo s puno igre i zabave te s nekoliko kreativnih ideja pomognemo roditelju da odgoji zdravo i sretno dijete”.

Ona je osnivačica tima Sport Educa koji okuplja niz stručnjaka: diplomiranih kineziologa, sportskih trenera i
plesnih pedagoga koji su educirani za rad s mališanima, a njihov već prepoznatljiv
način učenja i vježbanja kroz igru i zabavu, djeca lako prihvaćaju.

Riječ je o prvom programu ovakve vrste u Hrvatskoj, a izaziva pozornost i u susjednim i europskim zemljama. Autorica i osnivačica Sport Educe, kineziologinja Anita Vukušić Crevar, ujedno je i nositeljica programa Gym&Fun te stručna suradnica za pitanja rekreacije, sporta i vježbanja mnogih hrvatskih i inozemnih časopisa i portala. Zahvaljujući 15-godišnjem iskustvu u radu s djecom, svoje programe usmjerila je ne samo na stručne elemente vježbanja, nego i na unaprjeđenje pristupa u odgoju i vježbanju s djecom.

Polazeći od
činjenice da svako dijete ima pravo na razvoj usklađen s njegovim individualnim
mogućnostima i sposobnostima, nastali su Sport Educa programi za djecu i mlade
koji svojom raznovrsnošću oblika, sadržaja i organizacije stimuliraju motoričku
i mentalnu sposobnost od najranijih dana djetinjstva.

Gym Fun

“Želja mi je istaknuti korisnost motoričkih vježbi koje ne razvijaju samo tijelo, nego su usko povezane s razvojem govora i kognitivnih funkcija. Gym&Fun DVD bit će od velike važnosti upravo roditeljima koji nemaju vremena ili novca za sportske dvorane, a stalo im je do toga da njihova djeca odrastaju aktivno i zdravo. Edukativan sadržaj i specifičan pristup vježbanju kroz igru i zabavu učinit će ovaj DVD bliskim djetetu, a svakom obiteljskom domu postat će odličan i koristan saveznik”, rekla nam je Anita Vukušić Crevar.

Mama kao uzor

Prava zvijezda ovog DVD-a je njena petogodišnja kći Gita, koja na zabavno-edukativan način približava  svojim vršnjacima vrijednosti sporta, vježbanja i smisao zdravog i aktivnog života.

“Gita je tipična petogodišnja djevojčica, znatiželjna, razigrana i vesela. Vrlo je vezana za mene te kao svaka djevojčica u mami vidi uzor iz kojeg uči. Kako je sport i rad s djecom u sportu moj život, od početka je uključena u aktivnosti Sport Educe. Nije bilo teško dobiti njezinu pažnju kada se naš svakodnevni život sastoji od ovakvih trenutaka”, pohvalila nam se mama Anita.

Gym Fun

“Gita i ja vrlo smo popularne među djecom i evo, ove godine imali smo
20-ak dječjih evenata sportsko-edukativnog karaktera i imamo svoj fan
klub roditelja i djece koji prati naša događanja i aktivnosti. Giti,
mislim, to inponira, iako je skromno sramežljiva kada joj netko kaže: ‘Ja tebe znam! Gledam te svaki dan na televiziji'”.

Priča Gym& Fun promovira kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji, sport i rekreaciju kao važne elemente u odgoju djeteta, ekologiju, zdravu prehranu i brigu o vlastitom tijelu. Vrlo je prihvatljiva djeci i donosi ideje kako dijete uključiti u svakodnevne obaveze – kuhanje, spremanje, bon-ton, kako brinuti o sebi i svom zdravlju, kako vježbati i provoditi slobodno vrijeme, kako se njegovati…

Nagradna igra – nešto za mame!

Gym&Fun paket (knjižica+DVD) možete pronaći na svim kioscima po
akcijskoj cijeni od 29,90 kuna. Svi koji kupe knjižicu mogu sudjelovati
u nagradnoj igri Večernjeg lista i Fiata

Ususret Majčinom danu 10. svibnja Večernji list i Fiat nagradit će jednu mamu koja kupi DVD i knjižicu Gym&Fun kako bi na Majčin dan otputovala sa svojom obitelji u Opatiju na vikend u novom automobilu Fiat 500X. On ovih dana stiže u Hrvatsku.

Fiat 500X

Mamin zadatak je slikati svoju obitelj s letkom koji se nalazi u knjižici Gym&Fun te upisati svoje podatke na link www.500x.fiat.hr i navesti zašto misli da je “najbolja mama”.

Dobitnica osvaja vikend korištenje noviteta Fiat 500x s kojim će otputovati u Opatiju, smještaj za cijelu obitelj u Opatiji (točnije, u Lovranu) s wellness programom za mamu i poklon iznenađenje u autu! Mama će s obitelji biti smještena u hotelu Excelsior u Lovranu, na bazi noćenja s doručkom u family roomu. Hotel je novouređen, ima wellness, a dodatno mamu čeka bon od 100 kuna koji može iskoristiti za neki wellness tretman. Nagradna igra traje do 4. svibnja, a proglašenje pobjednika biti će 8. svibnja na stranicama Večernjeg lista.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo