Psiha

Psiha

Fantastičan test sa zidom otkriva puno o vama, a potrebne su vam samo 2 minute!

Shutterstock

Testovi koji otkrivaju osobnost su uvijek zanimljivi, a i kratko traju…

Trenutno se puno toga na društvenim mrežama govori o testu sa zidom a mnogi tvrde kako ga treba isprobati kako bismo saznali nešto više o sebi i načinu na koji promatramo svijet. 

Zainteresirani? Onda nastavite čitati. 

Kako će vam ovaj test otkriti na koji način promatrate svijet? 

Započnite tako da zamislite da ste kroz pustinju hodali par dana, navodi psihoterapeutkinja Elizabeth Federik. U ovom ste trenutku vjerojatno već žedni i gladni, umorni i nervozni. Sada se zamislite kako dolazite do zida

“Kada stavite uho na zid čujete oazu na drugoj strani, a cilj je da shvatite kako ćete savladati prepreku da biste stigli do oaze”, navodi liječnica te dodaje kako je ovo vrlo simbolično jer se u stvarnosti svi u posljednje vrijeme suočavamo sa željom da nešto postignemo pri čemu često nailazimo na prepreke koje moramo savladati kako bismo stigli do cilja. 

U ovom trenutku postoje 4 izbora, možete proći ispod zida, preko zida, oko zida ili možete razbiti zid. Uzmite trenutak kako biste razmisli što učiniti te nastavite čitati kako biste naučili kakva vam je osobnost. 

Kod vas je ‘sve u redu’, ali niste sretni? Otkrijte problem i riješite ga

Ako ste odlučili preskočiti zid 

Ovo su ambiciozni osobe koje vodi želja i često puno toga u života postižu. Samouvjereni su i vjeruju da mogu ostvariti što god požele. Njih prepreke neće spriječiti da naprave što žele. 

Ako ste odlučili proći ispod zida

Terapeutkinja kaže kako se ne bojite teškog i prljavog posla, doslovno i figurativno. Ove će osobe ustvari jedva dočekati teške zadatke. Ove osobe moraju puno toga proći u životu i spremne su raditi duplo više kako bi došle do cilja.

Ako ste odlučili zaobići zid 

Ako tražite put s najmanje problema, ne znači da ste lijeni već može otkriti da takve osobe vole pronaći najjednostavnija rješenja. Ipak oni najviše vole efikasnost i traže načine kako do cilja  uz najmanje truda i u najmanje vremena. 

Trebate li ići odvojeno na odmor ako ste u braku? Postoje i dobre i loše strane…

Ako ste odlučili razbiti zid 

Neki bi ljudi mogli ove osobe smatrati pesimistima ili cinicima, ali oni mogu misliti da je sve crno radi svega što su u životu prošli i izdržali te su tako postali snažni i apsolutno vjeruju u svoju snagu pa će srušiti sve prepreke ispred sebe. 

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo