Psiha

Psiha

Pune, tanke, s izraženim lukom ili bez? Evo što oblik vaših usana otkriva o vama

Ako su oči ogledalo duše, usne bi mogle otkriti puno o karakteru.

Jean Haner, stručnjakinja za „čitanje“ lica smatra da usne otkrivaju i kakvi ste u odnosima i koliko volite davati drugima…

Prirodno pune usne

Prirodno puna i gornja i donja usna otkrivaju osobu koja je empatična i ima jak instinkt za brigu o drugima. Ove će osobe štititi druge, a zbog svoje nesebičnosti uživaju u pomaganju. Imaju blizak krug prijatelja i jako ih cijene.

Tanke usne

Žene s tankim usnama često su samotnjaci i introverti i oslanjaju se na sebe. Iako nemaju puno prijatelja kao gore spomenute osobe, oni mogu jako dobro funkcionirati u partnerskim odnosima.

Postoje 4 oblika stražnjice i svaki je aposlutno neodoljiv – znate li kakvog je oblika vaša?

Usne koje su punije u sredini

Osobe s ovakvim oblikom usana vole biti u centru pažnje. Vole biti okruženi ljudima, a životni im je moto da uvijek budu zvijezda društva. U vezama često dramatiziraju, a više od svega vole zabavu i uzbuđenje.

Usne s izraženim lukom

Ako imate takve usne, poput Taylor Swift, znači da ste kreativni i stalno u potrazi za izražavanjem svojih ideja. Imate jako pamćenje, dobro prepoznajte lica i imate oštar um. Spontani ste i impulzivni.

Usne koje nemaju jako izražen luk

Ovakve usne ima Julia Roberts, a u pitanju su odgovorni ljudi na koje se uvijek možete osloniti. Često nemaju emocionalne granice i mogu previše biti na usluzi drugima. Uvijek stvari obavljaju na vrijeme i lako rješavaju probleme na koje nailaze.

Ne možete prestati misliti na nekoga? Ovo je 6 razloga zašto se to događa i kako si pomoći

Usne srednje veličine

Primjer je ovdje glumica Emma Stone koja ima usne prosječne veličine. Osobe su to koje vole ravnotežu, vješto rješavaju sve zadatke, vrlo su inteligentne i uvijek se oslanjaju na logiku. Njihova glavna karakteristika je da umiju slušati druge. Vole se smijati, a u vezama traže dublju poveznicu s ljudima.

Povećane usne estetskim zahvatom

Kineski stručnjaci za čitanje lica kažu kako promjena prirodnih crta lica znači i uplitanje u sudbinu i promjenu životnog puta koji vam je bio namijenjen. Oni smatraju kako svaka crta lica, u kombinaciji sa ostalima prezentiraju vašu svrhu pa ako ih mijenjate možete i utjecati na životni put.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo