Psiha

Psiha

Signali koji otkrivaju da vaš partner gubi interes

Foto: Shutterstock

Bilo da ste u vezi ili ste upravo upoznali nekog novog, važno je prepoznati određene znakove koji bi mogli otkriti koliko je partner zainteresiran za vaš odnos!

Možda ste i sami osjetili kako se nešto događa, ali ne možete biti sigurni? Na sreću postoje jasni signali koji će vam potvrditi da partner možda gubi interes.

Ne komunicira

Postoji li promjena u komunikaciji? Možda se prije puno sati provodili na telefonu ili vas je obasipao porukama? Ako se stalno pitate kada će vas nazvati i zašto nije, možda je iduća stvar koju ćete čuti “želim prekinuti odnos”.

Ne sudjeluje u planovima

U svakom odnosu partneri zajedno planiraju… od mjesta putovanja do ručka. Naposljetku, to je važno i iz razloga što zajedničko planiranje povezuje dvije osobe i daje im šansu da se upoznaju bolje te da dijele puno predivnih zajedničkih trenutaka.

Partner nije dostupan

Ako osoba ulaže sve manje napora kako bi vam bio blizu i sa vama provodio vrijeme, jasno je da njegov interes blijedi.

Više vam nije oslonac

Kako bi imali dugu i uspješnu vezu, važno je da u partneru pronalazite oslonac i da vam ukazuje povjerenje. Ako primje​ćujete da vas stalno ostavlja “na cjedilu”, zaboravl​ja dogovore te izbjegava ozbiljne razgovore. 

Izbjegava intimnost

Emotivna i fizička povezanost moraju postojati u svakoj vezi kako bi ona rasla i ostala stabilna. Ako partner sve ovo izbjegava, vrijeme je da ovoj romansi zatvorite vrata i krenete dalje.

Gubi živce

Vaš partner često u vašem društvu gubi živce i govori vam ružne stvari? Frustrira ga sve što kažete? Ako je osoba stalno negativno raspoložena te misli kako je pametnija od vas, vrijeme je da to ponašanje prepoznate kao razlog za prekid veze.

Ne sluša što govorite

Biti u vezi znači pozorno slušati partnera, pa ako primjećujete da on više ne obra​ća pažnju na vaše riječi, jasno je da mu nije niti stalo. Zapamtite, ako su partneru misli negdje drugdje, vjerojatno mu je tamo i srce.

Ovo je 6 sigurnih znakova da vas partner vara

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo