Darovi za vruće ljeto

Muči vas probava? Pomognite si našim darom – Digest Basic kapsulama

Četiri čitatelja darujemo proizvodom Digest Basic koji sadrži skupinu enzima za potporu i održavanje zdrave probave svih osnovnih skupina namirnica. Tko će to točno biti? Saznajte već sutra!

Probavni enzimi – ključ zdravijeg življenja!

Jeste li se ikada zapitali kako je moguće da ste slabog zdravlja iako pazite na prehranu i stil života? Odgovor se možda skriva u enzimskom deficitu.

Ako naša probava funkcionira pravilno, ne osjećamo da se nešto posebno događa u organizmu nakon konzumacije obroka. No, ako je probava otežana, osjećamo svaki obrok. Teško nam “sjedne” na želudac, naduti smo, javljaju se grčevi te možemo postati umorni. I nejasno nam je zašto je to tako?! Jedan od razloga može biti nedostatak probavnih enzima. Naime, da bismo razgradili svu hranu koju unesemo, neophodna je proizvodnja dovoljnih količina probavnih enzima (proteaza, lipaza, amilaza). To zahtjeva veliku količinu energije koja se preusmjerava u probavne organe te malo energije ostaje za ostale funkcije. Ako nemamo dovoljno probavnih enzima u organizmu, hrana se ne može razgraditi i hranjive tvari se ne mogu iskoristiti te dolazi do razvoja simptoma otežane probave.

Što vam poklanjamo?
Darujemo vas proizvodom Digest Basic koji sadrži skupinu enzima za potporu i održavanje zdrave probave svih osnovnih skupina namirnica. Proizvod sadrži proteaze, amilaze, lipaze, celulaze te ne sadrži alergene, dodatna punila ili boje. Sto posto je vegetarijanski/veganski. Preporuča se uzimati ga neposredno prije obroka. Dostupan je bez recepta u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo