Želite bujnu kosu, baršunastu kožu i čvrste nokte? Poklanjamo vam MERZ Spezial dražeje! - Ordinacija.hr

Darovi za vruće ljeto

Želite bujnu kosu, baršunastu kožu i čvrste nokte? Poklanjamo vam MERZ Spezial dražeje!

Pripremite se za dugo, toplo ljeto uz MERZ dražeje i zablistajte njegujući kožu, kosu i nokte iznutra… Darujemo pet sretnika ovim dražejama koje predstavljaju jedinstvenu kombinaciju 14 vitamina, minerala i aminokiselina ključnih za zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju. Tko će biti naši dobitnici? Saznajte već sutra!

Sanjate o bujnoj kosi, glatkoj i mekanoj koži te čvrstim i zdravim noktima?

Ako želite da vaše tijelo zablista izvana, najvažnije je opskrbiti ga iznutra – hranjivim sastojcima neophodnim za zdravlje kože, kose i noktiju. U svakodnevnom životu oni imaju značajnu psihološku i socijalnu ulogu, jedan su od najvažnijih aspekata slike o sebi i važni za osjećaj samopouzdanja. Kožu, kosu i nokte možemo usporediti s vrhom sante leda koja pluta na površini vode… jer su samo mali vidljivi dio onoga što krijemo duboko u sebi. Naše navike i životni stil često su posljedica onoga što je skriveno ispod površine.

Iz dana u dan milijuni stanica u ljudskom organizmu moraju se opskrbiti hranjivim tvarima kako bi se mogli obnavljati. Ako je unos hranjivih tvari potrebnih za prirodan tijek bioloških procesa dostatan i uravnotežen, to se vidljivo odražava na kvaliteti kože, kose i noktiju. Lijepa žena ujedno je i zadovoljna žena, koja zna kako istinska ljepota dolazi iznutra.

Što vam poklanjamo?

MERZ SPEZIAL dražeje – jer istinska ljepota dolazi iznutra

Merz Spezial dražeje predstavljaju jedinstvenu kombinaciju 14 vitamina, minerala i aminokiselina ključnih za izgradnju i obnovu. Samo dvije dražeje dnevno pomažu u održavanju vitalnosti i prirodne ljepote kože, kose i noktiju… iznutra. Maksimalan učinak postiže se kontinuiranim uzimanjem tijekom tri  mjeseca. MERZ SPEZIAL dražeje su visokokvalitetan farmaceutski proizvod, a sadrže posebno odabranu kombinaciju sastojaka za zdravu, glatku i blistavu kožu, blistavu i bujnu kosu te lijepe, glatke i čvrste nokte.

Dodatak prehrani s vitaminima, elementima u tragovima i proteinima soje. Biotin i cink doprinose održavanju normalne kose. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Vitamin A, vitamin B2, cink, biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože, a cink održavanju normalnih noktiju.

Merz Spezial dražeje dostupne su u svim ljekarnama i biljnim drogerijama.

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo