Darovi za vruće ljeto

SELECT – nova tehnologija Hansgrohe tuševa

Hansgohe

Nježan mlaz prozračenih kapljica, snažan ispirući mlaz ili masažni mlaz, novi Hansgrohe Raindance Select E 120 multifunkcionalni ručni tuš nudi ove 3 vrste mlaza donoseći značajan pomak u dizajnu potpisom Phoenix Design studija.

Odgovorite na naša pitanja i jednog sretnog čitatelja darujemo tuš ručicom – Hansgrohe Raindance Select E 120!

Hansgrohe Raindance Select E 120 ručni tuš pravi je doživljaj vode, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja proizvodi različite vodene mlazove. Doživljaj se bira jednostavnim pritiskom na Select tipku čime biramo jedan od tri vrste mlaza.

Snažno ili nježno?

Različite želje često se nalaze unutar jedne obitelji, kada je potrebno naći proizvod koji može dobro isprati dugu kosu, omogućiti nježan opuštajući mlaz ili pak snažan masažni mlaz za bolje buđenje. Raindance Select E120 idealan je proizvod za takve potrebe.

Male mlaznice na ruži tuša za snažan ispirajući mlaz i veće mlaznice za nježan ispirući mlaz obogaćen zrakom. Hansgrohe Raindance Select E 120 tako nudi odvojeno rješenje za nju ili njega, a idealan je tuš za cijelu obitelj, bilo koje doba dana i bilo koju vrstu tuširanja.

Odgovarajući mlaz pritiskom na tipku

Prebacivanje između različitih vrsta vodenih mlazova intuitivno je; jednostavnim pritiskom na Select tipku Vaš odabir je postignut. Ergonomska tipka Select smještena je na prednjem dijelu ručke tuša, u blizini položaja palca. Prebacivanje između vrsta mlazova može se obaviti vlastoručno, čak i kada je ručni tuš postavljen na zidnoj konzoli.

Hansgrohe je prilikom dizajniranja ovog proizvoda tradicionalno surađivao sa dugogodišnjim partnerima – renomiranim njemačkim dizajnerskim studijem Phoenix Design. Dizajneri su ovom tušu dali meki, četvrtasti oblik; formu koja se jednostavno može kombinirati sa različitim stilovima. Zaobljeni kutevi i fluidni dizajn označavaju znatan pomak od sveprisutnog minimalističkog dizajna.

Ručni tuš je dostupan u dvije verzije; u krom boji i Hansgrohe-prepoznatljivoj krom-bijeloj boji. Kao i uvijek, ručni tuš se može kupiti kao individualni proizvod ili u setu, koji uključuje zidnu konzolu s malom policom za sapun te tuš crijevo.

Više o Hansgrohe proizvodima i popis prodajnih mjesta pronađite na  www.hansgrohe.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo