Ako želite svladati osnove rekreativnog boksa, u kratkom vremenu steći odličnu kondiciju, izbaciti iz sebe negativnu energiju, rješenje za vas je – FIT BOX by TOTAL BODY COACH!

Što je to zapravo FIT BOX (FITNESS BOXING)?

U zadnjih nekoliko godina popularnost fit boxa u svijetu znatno je porasla. Fitness treneri koji su se osobno bavili natjecateljski ili rekreativno boksom, pokušali su prenjeti benefite boksačkog treninga na rekreativce. Poznato je da su boksači kondicijski izuzetno pripremljeni sportaši. Njihovi treninzi su vrlo naporni i zahtjevni. No, kad nam nije cilj stvoriti boksača natjecatelja, već rekreativca dovesti u odličnu formu, tada boksački trening zapravo postaje FIT BOX.

Svega nekoliko treninga potrebno je početniku rekreativcu da svlada osnovnu boksačku tehniku. Veliko zadovoljstvo osjeti svaki početnik kad uspije pravilno zadati udarac u vreću ili fokuser. Zaista je gušt nakon napornog dana dobro se ispucati na vreći i izbaciti iz sebe svu negativnu energiju nakupljenu tijekom dana.

Dakle, danas više nije potrebno kružiti oko boksačke dvorane, bojeći se ući, jer vas unutra čekaju sumnjivi tipovi spremni da vas na prvom treningu dobro “namlate”. Ta su vremena na sreću iza nas. Danas u fitness centrima i klubovima treniraju žene i muškarci svih dobnih skupina. Od klinaca do penzića, od domaćica do menadžera, danas svi mogu trenirati FIT BOX i uz njega se osjećati odlično!

Naravno, svatko trenira primjerenim intenzitetom i pristup je isključivo individualan. Radi se tehnika udaraca, popularni shadow boxing (boks sa sjenom), zatim vježbe na vreći i fokuserima, vježbe u parovima, a prema afinitetu i razini adrenalina i kontrolirani sparing (nije obvezan!).

U našoj jedinstvenoj Total Body Coach Boot Camp dvorani (1000 m2), koja je opremljena profi ringom, vrećama za boks, C2 veslačkim ergometrima, spinning bikeovima te svim mogućim funkcionalnim trenažerima koje možete zamisliti, provodimo naš FIT BOX program. To je kombinacija rekreativnog boksa i našeg originalnog programa TBC BOOT CAMP. Na taj način dobili smo odličan spoj koji garantira rješavanje suvišnih kilograma, savladavanje osnova rekreativnog boksa i super osjećaj na kraju treninga!

Sinergijom kružno-intervalnog treninga i fit boxa izvlačimo maksimum iz svakog polaznika. Trening traje 60 minuta, nema ni minute praznog hoda, a vježbe i trenažeri su raznoliki. Atmosfera na treningu je izuzetno poticajna.

Kad članovi na kraju treninga kažu da im je trening proletio, to nam je najbolji dokaz da su zadovoljni.

Po ovom sistemu mogu trenirati rekreativci i profi sportaši. Sportaši različitih sportova trenirajući na ovaj način u krako vrijeme podižu svoju kondiciju na zavidnu razinu.

Voditelji fit box programa su kineziolozi s velikim iskustvom, Tomislav Dolušić i Marinko Petričević, a sve dodatne informacije možete dobiti na stranici Total Body Coach.

Pogledajte video: Fit Box – Total Body Coach

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo