Sigurno vam se ponekad dogodilo da vam je ponestalo motiva za trening. “Nemam vremena” ili “joj, kak mi se ne da…” česti su izgovori za izbjegavanje treninga, a poslije nas peče savjest! A ono što svi želimo je dobra konda i vitak struk, zar ne?

Ono što često naglašavam je da treba razlučiti kvalitetu od kvantitete. Dakle,važno je da je trening kratak i učinkovit, što znači da je 45 minuta kvalitetnog vježbanja više nego dovoljno za postizanje cilja, a toliko svatko od nas može dva do tri puta tjedno odvojiti za sebe!

Maksimalno sagorijevanje viška kilograma, snaga i izdržljivost u samo 45 eksplozivnih minuta je cilj koji postižemo kružno-intervalnim trening programom Freemotion 45 total body workout, u što su se uvjerili brojni polaznici ovog grupnog fitness programa osmišljenog u našem centru.

Želeći svu dobrobit ovog trening sustava približiti svim našim klijentima, ali i svima drugima kojima je klasični trening u teretani pomalo dosadio, razvili smo novi trening program koji je pogodan za pojedinačno izvođenje u teretani – FREEMOTION 45 – MANAGER PROGRAM. Iz raznih razloga, naime, pojedinci nisu u mogućnosti pohađati naše grupne programe ili jednostavno više vole pojedinačni trening. Ovom prilikom predstavit ćemo sve prednosti ovog programa koji ćete moći i sami prakticirati.

Polazeći od toga da trening mora biti interesantan, raznolik, kratak i vrlo učinkovit, prilagođen svim dobnim skupinama, ženama i muškarcima, usavršili smo ovaj jedinstven program. Važno je napomenuti da je ovaj program namijenjem vježbačima koji vježbaju srednjim i visokim intenzitetom, tako da je uputno proći otprilike dva do tri mjeseca osnovnog programa u teretani. Ako se već bavite nekom aktivnošću tipa vožnje bicikla, rolanja i sl., onda je dovoljno i mjesec dana uhodavanja.

Program u svom nazivu ima riječ manager. Tu naravno ne mislimo samo na menadžere, nego na sve zaposlene ljude kojima danas nedostaje vremena za sebe (a takvih je danas nažalost mnogo). Želimo naglasiti da je za dobar osjećaj dovoljno tri puta tjedno po 45 minuta, a rezultati su zaista vidljivi.

Program se bazira na izvođenju tzv. superserija (dvostrukih i trostrukih!), kao i na nekoliko kardio intervala.

Kod klasičnog treninga, primjerice, prvo se naprave vježbe snage na spravama (npr. tri serije jedna mišićna skupina, pa druga itd.), a na kraju treninga kardio interval. U ovom programu vježbe snage se rade u superserijama s manjim težinama, a kardio intervali rade se na početku i na kraju, ali se ubacuju i tijekom treninga. Tako postižemo maksimalno sagorijevanje viška kilograma, a istovremeno dobivamo na snazi i kondiciji!

Također, naš program se osim na tradicionalnim fitness spravama izvodi i na funkcionalnim FREEMOTION spravama, što u kombinaciji daje odlične rezultate. Dio treninga provodi se i na vrhunskoj vibracijskoj platformi Freemotion The Vertex.

Ako niste u mogućnosti navratiti u naš centar i isprobati FREEMOTION jedinstvene fitness sprave, većinu vježbi možete zamijeniti trenažerima poput bučica, medicinki, fit lopti i sl.

Primjer trening programa FREE MOTION 45 – MANAGER PROGRAM ZA ŽENE zatražite kod naših trenera!

Dream gym mania – originalan sustav treninga dobio je svoju potvrdu u praksi i kroz grupni program Fit box & Freemotion, kao i kroz program osobnog fitness trenera po toj metodi. Ne oklijevajte, isprobajte našu trening metodu u praksi i sigurni smo da uspjeh neće izostati!

Dodatne informacije o našem programu, kao i drugim programima koje nudi Fitness centar DREAM GYM (Sopot – Novi Zagreb) možete dobiti na www.dreamgym.hr ili na tel. 6670-514.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo