Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. To znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard body je kompletan fitnes sustav koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života! To je vrlo intenzivan trening, a namijenjen je provedbi u vašem stanu, kući, garaži, parku, plaži, hotelskoj sobi. Postoji i prilagođen Hard body grupni program vježbanja.

Preko 20 godina svog profesionalnog fitnes iskustva spojio sam u ovaj program.

Trening program se sastoji od devet originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od pet DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistkinje Diana Gluhak i Alma Letić.

Ovaj program namijenjem je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.

Cilj Hard body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. To znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma, te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Kroz 12 tjedana proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi. Prednost Hard body sustava je da se trenira samo četiri puta po 45-50 minuta tjedno! Zaista nije više potrebno trenirati šest puta po dva sata tjedno, gubiti vrijeme na dolaske i odlaske u teretanu ako za to nemate vremena. To je sve moguće zato jer se u ovom programu primjenjuju najnovija dostignuća u funkcionalnom treningu. Tzv. visoko intenzivan intervalni trening zaista je superioran način treniranja.

Hard body trening možete provoditi doslovno bilo gdje. Potrebna su vam navedeni rekviziti, girje, suspenzijski trenažer, vlastito tijelo, strunjača te samo dva metra prostora.

Sugeriram vam da svakako napravite inicijalna i završna mjerenja i testiranja, kao što su opisana u knjizi, te da prođete testiranje, prikazano na DVD-u. Rezultati testova bit će nam odličan pokazatetlj naše Hard body transformacije te snažan motivacijski čimbenik

HARD BODY TEAM

Iris Rajčić, Ivan Kavran, Antonija Ivičak, Dušan Bućan, Lucija Šerbedžija, Danijela Martinović, Danijel Vovk, Mojca Škof, Danilo Šerbedžija te Tomislav Dolušić.

Nutricionistice: Diana Gluhak i Alma Letić.

Hard Body

Hard body komplet sastoji se od knjige plana treninga i prehrane + DVD box seta od pet DVD-a.

Poznati o Hard bodyju:

“Treniram cijeli život. Isprobala sam mnogo trening sustava i
programa, ali zaista me nije ni jedan toliko oduševio, poput Hard
bodyja. Osjećam se fantastično!”, Danijela Martinović, pjevačica.

Ako ste brzi i željni totalne transformacije, možete se uključiti na Hard body izazov, koji će trajati 12 tjedana, od 29. rujna do 21. prosinca, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade te, naravno, forma života!

Sve o Hard body izazovu te najnovije informacije pratite na Facebooku.

Vidimo se na prvom treningu.

Vrijeme je za – Hard body!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo