Kolumnisti i blogeri: Trening zona

Impresivan nastup Hard Body tima na sajmu Dani ljepote & fitnessa

U Zagrebu je 15. i 16. ožujka održan sajam Dani ljepote & fitnessa. To je najveći sajam ovakvoga tipa u regiji. Brojni posjetitelji mogli su vidjeti i isprobati novitete iz područja zdravlja, kozmetike, wellness i fitness industrije. Sve čestitke idu organizatorima, Orlando fitness grupi i Zagrebačkom velesajmu, na odličnoj organizaciji.

Hard body team premijerno je predstavio svoje programe: Hard body knjigu (trening & prehrana) + DVD box set (5 DVD-a s devet treninga), Hard body ceritifikaciju ( obuka trenera za provedbu HB programa) te Hard body mega izazov (veliki regionalni fitness izazov u koji su ukljućeni 14 gradova iz Hrvatske, Slovenije, BiH, te Srbije).

Hard Body

Do forme života u 12 tjedana

Hard body je kompletan trening sustav, koji će vas kroz 12 tjedana dovesti u formu života. Kreator je kineziolog Tomislav Dolušić. Iako je na tržištu tek šest mjeseci, u Hard body timu sudjeluje preko 50 certificiranih trenera, nekoliko vrhunskih nutricionista, dizajnera, a svi koji sudjeluju u programu, postigli su zaista impresivne rezultate. Izvrsnim rezultatima i turbo formom, mogu se pohvaliti i poznate osobe koje vježbaju po Hard body programu, poput pjevačice Danijele Martinović, glumice Lucije Šerbedžije, glumca Dušana Bućana, kao i redatelja Danila Šerbedžije.

Posebno atraktivni bili su nastupi Hard body trenera/prezentatora na otvorenoj pozornici. Brojni gledatelji mogli su uživati u prezentaciji originalnih Hard body protokola, vježbi s vlastitim tijelom, te vježbi s kettlebellom – paklenom kuglom.

Diana Gluhak, vrsna nutricionistica, privukla je pažnju, kako stručnjaka, tako i posjetitelja, svojim izvrsnim nastupom s kojim je predstavila načela Hard body prehrane.

Možemo ustvrditi da je ovogodišnji event zaista uspio, te da svi s nestrpljenjem očekujemo idući. O Hard body sustavu treninga saznajte sve na Hard-body.com.hr. Želite li se uključiti u Hard body Mega Izazov 2, koji kreće 13. travnja i traje 12 tjedana, na istom linku pogledajte popis Hard body certificiranih trenera u cijeloj regiji. HB team garantira vam da će vas kroz 12 tjedana, do ljeta, dovesti u formu života.

Sve savjete o treningu i prehrani možete pratiti na dnevnoj bazi na Hard body Facebooku.

Vrijeme je za vašu formu života. Vrijeme je za – hard body!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo