Što je Insanity trening?

Insanity trening je program koji je osmislio Shaun T., bivši plesač na televiziji i u kazalištu. To je program koji dovodi do strašnih transformacija tijela u samo 60 dana. Nisu potrebni nikakvi rekviziti nego se izvodi s vlastitim tijelom, a vježbanje traje 60 minuta.

Insanity se od drugih programa vježbanja razlikuje po tome što koristi metodu koja se naziva “Maksimalni Intervalni Trening“. Ta metoda se sastoji od maksimalnog intervalnog treninga gdje se provode duži periodi visoko intenzivnog rada koji se izmjenjuju s kraćim periodima pauze. Cilj je raditi do maksimalnog kapaciteta na način da se napravi najveći mogući broj ponavljanja koji netko može.

Svaki Insanity trening je izazov za svakoga, a sastoji se od kombinacije aerobnih i anaerobnih intervala. Rezultat takvog treninga je sagorijevanje do 1000 kalorija unutar jednog sata i transformaciju tijela kroz 60 dana. Cilj je da se uspoređujete sami sa sobom, ne s drugima te da se držite blizu svog limita što je duže moguće jer se tada dešavaju promjene u tijelu. Većina osoba koje treniraju nikad se ne tjeraju da idu dovoljno daleko i zato ne napreduju.

Svaki interval vas tjera kroz nekoliko različitih tipova vježbi:

 • trening s opterećenjem za gornji dio tijela
 • vježbe za trup za oblikovanje trbušnih mišića
 • kardio s ciljem gubljenja masnoća
 • pliometrijske vježbe za donji dio tijela
 • sportske vježbe za poboljšanje brzine i agilnosti.

Koje su pojedinosti ovog treninga?

Putem vježbanja Insanity treninga istovremeno ćete postići više ciljeva:

 • djeluje “agresivno” na organizam i tijelo, mijenjajući ga od prvog dana jer svojim 45 minutnim trajanjem ispunjava tzv. uslove produženog djelovanja (preko 30 minuta) koji su neophodni za značajan učinak u reguliranju tjelesne težine
 • istezanje koje je zastupljeno u svakom od deset programa dovodi do povećanja fleksibilnosti
 • skoro čitav program baziran je na kardio vježbama maksimalnog intenziteta koje povoljno djeluju na srčani mišić i na taj način djeluju i preventivno na razvoj hipertenzije
 • uključuje u svoj rad veliki broj mišića koji se svakim treningom iskorištavaju do maksimuma i tako poboljšava snagu i izdržljivost
 • povećava eksplozivnost
 • iscrpljujući dnevni programi smanjuju apetit i dovode do uravnoteženosti ishrane.

Nije lagano, ali je iznimno učinkovito. Velik broj ljudi koji su provodili ovaj program došli su do zapanjujućih rezultata i promjena vlastitog tijela u kratkom vremenu.

Što je Total Body Coach INSANITY Workout?

To je Insanity trening koji je prilagođen provođenju tri puta tjedno s ciljem da se postignu željeni zdravstveni i estetski ciljevi (smanjenje potkožnog masnog tkiva), uzimajući što više u obzir individualno stanje svakog od vježbača i vodeći ga kroz program sigurno i oprezno. Cilj je da se na takvom treningu vježbač zabavi, da bude dobro raspoložen, sretan i motiviran te da na taj način ne osjeti da mu je toliko teško i zbog toga na lakši način postigne željene ciljeve. Program je podjednako namijenjen i muškarcima i ženama.

Ovaj Insanity grupni trening u nepunih mjesec dana provedbe postao je ultimativni hit. Provodi se u sklopu Total Body Coach Boot Campa, u funkcionalnoj dvorani od 1000 m2 trenažnog prostora, na Zagrebačkom velesajmu – paviljon 6/1. Više informacija potražite na stranici Total Body Coach.

Tko su treneri Total Body Coach Insanity workouta?

Glavna trenerica i voditeljica programa je Barbara Horvat, koja i sama trenira na takav način i postiže iznimne rezultate što se tiče kondicije i tjelesnog izgleda. Uz nju tu su još i treneri Javor Vrkljan i Saša Rajković, koji također provode takav trening u svom režimu.

Dakle, želite li isprobati nešto uzbudljivo i turbo učinkovito, ne oklijevajte! Priključite se još danas TBC Insanity workoutu i zagarantirana vam je preobrazba u 60 dana!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo