Kako rezervirati pobjedničko mjesto u 2018. godini? - Ordinacija.hr

Novogodišnjih želja nikad nije dovoljno, dolaze u paketu ili samostalno, dijelimo ih s poznatima i nepoznatima, bliskima i strancima u tome je ujedno i ljepota blagdana i blagdanskog darivanja.

Kada promišljam što bih poželjela drugima i ujedno sebi onda bi to bila samo jedna želja. Priželjkujem za sve nas pobjedu.

Ovo rade parovi koji ne odustaju jedno od drugoga

Biti pobjednik u današnje vrijeme nije niti malo jednostavan pothvat. Pobijediti sebe možemo na bezbroj načina u bezbroj disciplina. Želim da pobijedimo u:

Iduće godine budite hrabri i vodite brigu o sebi

Bolesti

Prihvatiti vlastitu bolest i odlučno kazati „DA„ životu sa svim ograničenjima je velika odluka koju najčešće donose mali, ali hrabri pojedinci. Prestati s lošim životnim navikama, odbaciti samosažaljenje zbog kronične bolesti znači ne predati se i u zahvalnosti prihvatiti trenutke patnje koje donosi kronična bolesti.

Sve faze oporavka: Kako emocionalno ozdraviti nakon razvoda?

Tjeskobni strah od života

Često zbog straha odlazimo u stanje bolesti, neurotični aktivizam, loše veze, kupujemo, trošimo, pijemo i jednom rječju bježimo pred svojim životnim strahovima.

Tjeskoba je sastavnica života, izdržati stanje tjeskobe mogu hrabri pojedinci koji ogoljeni i obeshrabreni ako izdrže nenajavljene životne oluje, izlaze psihički i duhovno obnovljeni. To su oni za koje kažu da ih je patnja oplemenila i učinila boljim.

Ovisni ste o čokoladi? Možda vam nedostaje ljubavi i pažnje…

Slobodna volja

Pobijediti ovisnost o ljudima i materijalnim dobrima neka je vrsta oslobođenja iz stanja ropstva. Moderno ropstvo se krije pod velom slobode.

Svi smo slobodni raditi što želimo, ponašati se kako želimo, pri tome nastojimo zaobići vlastitu odgovornost i slušati glas savjesti. Zbog svega toga zapadamo u stanje očaja ne pronalazeći načina kako da ropstvo zamijenimo slobodom.

Pobijediti ovisnost o ljudima, materijalnim i ne materijalnim dobrima uspjeh je rijetkih i malobrojnih pojedinaca.

Prirodni pripravak od jabučnog octa, meda i češnjaka za jak imunitet 

Bahatost

Bahatost je postala IN u modernom društvu, a roditelji njeguju bahatost u svojih mališana. Imamo tri para cipela i kupujemo četvrti par. Ponašamo se kao pijani bogataši. Bahatost pretočiti u poniznost znači stare navike zamijeniti novima puno težima. Samo ponizan čovjek je zahvalan na malim gestama ljubavi.

Život u istini

Kako je teško živjeti u istini u vremenu kada se zagovara laž. Kada se odlučite živjeti istinu i biti u istini onda možete drugima pogledati u oči i bez zadrške i izreći ono što ljubi istinitost i pravdu.

Živjeti u istini ne daje prostora nasilju, patvorenosti i lažnim vrednotama. Čovjek koji živi svoju istinu i podržava istinu drugih, može mirno koračati u susret novom danu, neovisno o oblacima koji su se nadvili kao bi najavili olujno nevrijeme.

Otkrivamo 4 tajne karizmatičnih osoba

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo