Pogledajte ljude oko sebe i znati ćete o čemu pišem. Podijelite ljude u dvije kategorije, one pune energije koji su dinamični, aktivni, poticajni, i one druge, bez energije, umorne, bezvoljne, sklone kritiziranju, ogovaranju, kukanju itd… Ovo je stanje koje je na žalost postalo normalan obrazac u društvu u kojem živimo.

Kada pojam ŽIVOTA analizom svedemo na sastavnu česticu dobivamo čistu ENERGIJU. Svaka naša stanica, a imamo ih pedeset tisuća milijardi, predstavlja mali energetski sustav koji funkcionira jedna kao i svemir. Proučavanjem EPIGENETIKE sve više je dokaza da karakter našega života ne određuju geni, već naši odgovori na signale iz okoliša koji pokreću život. Za razliku od pojedinačih stanica, čija svjesnost je više refleksna, naši jedinstveno ljudski umovi pružaju nam slobodu da percipiramo okolinu na različite načine.

Nova spoznaja da mijenjanjem svojih vjerovanja možemo promijeniti karakter svog života oduševljava mnoge, a ne samo znanstvenike. Ljudska bića su jednostavno posljedica “kolektivne amebne svijesti“, kao što nacija odražava osobine svojih građana i obrasce ponašanja i razmišljanja. Kao što nacija odražava osobine svojih građana, tako i naša ljudskost mora odražavati osnovnu prirodu naših staničnih zajednica.

Mi nismo žrtve svojih gena, već gospodari svojih sudbina sposobni stvoriti život pun mira, sreće, ljubavi i uspjeha, jednako kao stvoriti život pun patnje, straha, boli i beznađa. Postoji i jedno i drugo. Sve postoji. Kada promjenimo sredinu, odmah se drugačije osjećamo. O tome kako se osjećamo, ovisi naše zdravstveno stanje, naše emocionalno stanje, naš uspjeh ili neuspjeh, sreća ili nesreća. Kada npr. odemo u Švicarsku, za dan-dva se osjećamo bitno drugačije nego kako se inače osjećamo u svom mjestu, svom domu, na svom radnom mjestu. O okolini u kojoj se krećemo i s kojom komuniciramo ovisi naše raspoloženje, razina naše energije, stanje sigurnosti i podrške ili straha i destrukcije. Zašto je ovo važno? Zbog naše budućnosti, zbog našega zdravlja. Većina bolesti ne dolazi izvana, nego nastaju unutar nas samih. Kako?

Svaka stanica ima svoj energetski potencijal, svoju frekvenciju i napon, slikovito rečeno. Ako smo dobro, sretno, zadovoljno i voljeno, tada “energija” slobodno teče našim tijelom, organima i sav proces obnavljanja stanica i milijuna biokemijskih reakcija se odvija “savršeno”. Tada smo zdravi, imamo energije i sve možemo. Tada smo i uspješni.

Kada energetski potencijal u našem tijelu “padne”, tada trošimo zalihu, a ne stvaramo novu energiju. Tada smo umorni, bezvoljni, zamišljeni, bojimo se itd… Tada emocije počinju upravljati našim životom. U početku se ne događa ništa, osim stanja umora, depresije, bezvoljnosti i bezenergičnosti. Pogledajte ljude oko sebe i znati ćete o čemu pišem. Podijelite ljude u dvije kategorije, one pune energije koji su dinamični, aktivni, poticajni, i one druge, bez energije, umorne, bezvoljne, sklone kritiziranju, ogovaranju, kukanju itd… Ovo je stanje koje je na žalost postalo normalan obrazac u društvu u kojem živimo.

S obzirom na to da nas energija pokreće, obnavlja kao što energija puni i naše mobitele, osvjetljava stanove, pokreće automobile… sve mora imati energiju da bude u funkciji. Što radimo kada nam mobitel zazvoni da je baterija prazna? Odmah ga punimo u struju. Kada je u automobilu rezervoar na crvenom, odmah idemo na benzinsku pumpu i točimo gorivo. Vodimo li brigu o našem pogonskom gorivu? Nivou naše energije u svakodnevnom životu? Na žalost, rijetko.

Victus centar iz Zagreba, osmislio je jedinstvene programe ENERGETSKE MEDICINE za sve bolesne ljude i one koji se osjećaju umorno ili bolesno kroz tri vezane terapije:

TERAPIJA KISIKOM

E-POWER TERAPIJA (ionizacija tijela, elektrostimulacija stanica, lužnatost…)

DETOKSIKACIJA TIJELA (čišćenje tijela od parazita, virusa i bakterija, čišćenje jetre…).

Vratite izgubljenju energiju i osnažite svoje tijelo za borbu protiv svih vanjskh neprijatelja (negativnih emocija, bijesa, ljutnje, okoline, informacija, virusa, bakterija, negativnih ljudi…).

 

Victus centar posluje na novoj adresi u Zagrebu: Kranjčevićeva 36/1 u sklopu NADO centra zdravlja. Informacije možete dobiti na: 091-333-9999 ili victus.centar@gmail.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo