Kolumnisti i blogeri

Savjeti, mišljenja i osvrti naših autora

dr. Vlatko Kalapoš, E.M.

Kolumna

Piše kolumnu: Psihoonkologija

Postavite pitanje

O autoru

Dr. Vlatko Kalapoš, E.M. (doktor energetske medicine, psiho-energoterapeut, kromoterapeut...), vodeći stručnjak za osobni razvoj u regiji, autor je programa za reprogramiranje svijesti i osobni razvoj.

Usavršavao se diljem svijeta kod vodećih svjetski stručnjaka čije programe koristi u svom radu, licencirao je svoje tečajeve i predavanja koje provodi diljem Hrvatske i Europe. Voditelj je projekta "VICTUS - life management center" koji je nastao na temelju dugogodišnjeg rada i proučavanja svih elemenata života i koncipiran je na najmodernijim svjetskim dostignućima iz tjelesnog, intelektualnog, socijalno-emotivnog i duhovnog razvoja.

Proputovao je cijeli svijet, doživio opasnosti Amazone, Sahare, Tibeta, Indije, Australije, Južne Amerike, upoznao vodeće stručnjake za osobni razvoj, duhovne učitelje te razvio vlastite tehnike za upravljanje podsvijesti i upravljanje životom. Voditelj je centra "VICTUS – LMC" u Zagrebu koji se bavi dijagnostikom, terapijskim djelatnostima, psihoterapijama i psihološkom pomoći te predavanjima i tečajevima.

Psihoterapeut je vodećih sportaša, menadžera i uglednika (rukometna reprezentacija, tenis, plivanje, skijanje, stolni tenis...).

Napisao je četiri knjige od kojih je "Devet postaja mudrosti" proglašena hitom u nekoliko zemalja. Autor je nekoliko CD-a za oslobođenje od straha, ovisnosti od alkohola, cigareta, droge, redukciju tjelesne težine...

Tekstovi autora

123