Kolumnisti i blogeri: Psihoonkologija

Nemate energije? Rješenje nudi energetska medicinska kocka!

Što se postiže redovnom upotrebnom medicinske kocke? Poboljšava se san, odlično smo raspoloženi, povećava se vitalnost tijela, probavni trakt odlično radi, možemo reći zbogom prehladama, uklanja glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima, migrenu itd…

Znate li da je naše tijelo energetski sustav koji se puni i prazni, reagira na podražaje okoline, informacije, programiranja i reprogramiranja? S obzirom na to da je sastav našega tijela više od 70 posto voda, razumljivo je da smo podložni utjecaju frekvencija, informacija, programiranja i svih vrsta utjecaja “izvana“. Dokazano je i da je cca 90 posto bolesti PSIHOSOMATSKO. Znači, ima uzroke u našim reakcijama prema događajima unutar nas ili izvana. Stres, strah, negativne misli, tjeskoba, apatija, depresija… ako postanu naše trajno stanje, velika je mogućnost pojave raznih vrsta bolesti. Ova stanja sama po sebi nisu „bolesna stanja“, no ako traju duže od nekoliko sati, energetska razina u našem tijelu vidno pada.

Kada ponestaje „energije“ koja nas pokreće, razumljivo je da smo u prvom fazi umorni, bezvoljni, apatični. Ako i dalje ništa ne poduzimamo, sljedeći korak je „puknuće sustava“ i pojava bolesti. Kao što izbiju osigurači u stanu kada padne napon, tako i naše tijelo jednako reagira. Ili naše tijelo usporedimo s kompjutorom… Virusi koji svakodnevno ulaze u naš kompjutorski sustav u početku ne izazivaju teškoće. S vremenom naš sustav postaje sporiji, ljutimo se što moramo čekati na procese i ako ništa ne poduzimamo, u skoro vrijeme naš kompjuter prestane raditi zbog virusne blokade. Na jednak način reagira naše tijelo.

Da bi održali energetski sustav na visokoj razini, a to tome ovisi naše zdravlje, vitalnost, energetsko stanje i budućnost, moramo raditi na „energetskom usklađivanju“. Zanimljivo je kako pazimo na razinu energije u praktičnom životu: čim na baterija na mobitelu pokaže da je pri dnu, odmah je žurimo puniti. Kada je rezervoar u automobilu pri dnu, odmah idemo na benzinsku pumpu i dolijevamo gorivo. Sve punimo i održavamo osim nas same. Zašto?

Zato jer nemamo svijest o tome da smo energetska bića i da smo ovisni o energiji koja nas pokreće. Svaka stanica ima energiju. Ako je energija „jaka“, tada smo zdravi, zadovoljni, dobro reagiramo na sve događaje iz okoline i uspješni smo. Ako smo bez energije ili je u padu, tada smo podložni utjecaju okoline i tada brže planemo, umorni smo, bezvoljni i depresivni. To su pokazatelji pada razine energije. To je EMPATIJA. Većina ljudi je danas empatično. To nije bolest, to je energetski poremećaj.

Liječimo ga energetskim terapijama u VICTUS CENTRU, specijaliziramo centru za energetsku medicinu i psihoterapiju (psihološku pomoć), terapijama kisikom, specijalnim E-power uređajima te novim HIT proizvodom u svijetu medicinskom ionizirajućom ledenom kockom.

To je metalna kocka koja ima jedinstveno medicinsko djelovanje. Redovitim stavljanjem ove kocke na točku između lubanje i kralježnice (točka udubljenja kada se glava nagne nazad) na potiljku, ne samo da se pomlađuje vaše tijelo, nego se potiče jačanje imuniteta te izlječenje mnogih bolesti zbog izuzetne količine energije koja se oslobađa u tijelu odmah nakon upotrebe. Prvih nekoliko dana ćete imati osjećaj euforije zbog oslobađanja ENDORFINA u krvotok. Kocka je punjena posebnom ljekovitom tekućinom s ionima zlata i srebra koji dodatno potiču prirodnu sposobnost organizma na samoiscjeljenje.

Kako se koristi medicinska kocka?

Upotreba je jednostavna. Kocku stavite u zamrzivač gdje uvijek stoji, a koristite je ujutro natašte i navečer prije spavanja. Držite je na opisanoj točki na potiljku 15-tak minuta ujutro i 15-ak minuta navečer (dok kocka prestane biti hladna). Djelovanje kocke pomaže kod sljedećih oboljenja: respiratorne bolesti, bolesti kardiovaskularnog sustava, neurološka oboljenja s degenerativnim promjenama na kralježnici, akutnih i spolno prenosivih infekcija, poremećaja rada štitnjače, artritisa, hipertenzije i hipotenzije, bronhijalne astme, pretilosti i neuhranjenosti, celulita, poremećaja menstrualnog ciklusa i endikrilne neplodnosti, psiho-emocionalnih poremećaja, stresa, kroničnog umora, depresije…

Što se postiže redovnom upotrebnom medicinske kocke? Poboljšava se san, odlično smo raspoloženi, povećava se vitalnost tijela, probavni trakt odlično radi, možemo reći zbogom prehladama, uklanja glavobolju, zubobolju, bolove u zglobovima, migrenu itd…

Kocku trebaju izbjegavati trudnice, osobe s ugrađenim pacemakerom te osobe koje boluju od epilepsije i šizofrenije.

Medicinsku kocku možete naručiti u Victus centru Zagreb ( 091-333-9999), Kranjčevićeva 36 (Nado centar), e-mailom victus.centar@gmail.com. ili putem web shopa portala Ordinacija.hr.

Cijena je akcijska do kraja godine i iznosi 99 kuna (umjesto 149).

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo