Kolumnisti i blogeri: Psihoonkologija

Rak je moguće izliječiti za manje od tri minute

Ovu zapanjujuću teoriju već godinama iznosi poznati američki autor Gregg Braden, poznat po teorijama o liječenju raka, koji tvrdi da emocije utječu na DNK i da kolektivna snaga misli (molitva, sugestija…) može izliječiti od bilo kakve fizičke bolesti.

Rak nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje… Ovo eterično polje o kojem priča naučno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tijela. Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija. No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu.

Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje. To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini gdje se pokazuje izlječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu. Ovaj video možete naći na you tubu. Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.

Emocije mjenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. Kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti. Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga časa ( kao da se to već dogodilo) tada se nama dešava promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.

Nauka je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se dešava u nama samima i našem životu.

Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to.

Kako upravljajti emocijama, mislima, željama, riječima i djelima?

Ukoliko ne možete sami VICTUS centar Zagreb, razvio je i preuzeo tehnike vodećih svjetskih stručnjaka za ovo područje i sve o čemu piše u gornjem tekstu provodi u svom cetru. Naučite upravljati snagom svojih emocija i pomozite ljudima oko sebe.

Victus centar posluje na novoj adresi u Zagrebu: Kranjčevićeva
36/1 u sklopu NADO centra zdravlja. Informacije možete dobiti na:
091-333-9999 ili victus.centar@gmail.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo