Došlo je proljeće, dugo toplo ljeto je pred nama, vrijeme je za nove izazove. Neki su preko zime uspjeli zadržati dobru formu, a neki od nas su se prepustili raznim užicima, zato je sad idealno vrijeme za lagano dotjerivanje forme.

Kad (ponovo) krećemo s treningom, uvijek se postavlja pitanje: “Koji fitness program odabrati?“ Možda vam je pomalo dosadio dosadašnji ritam u teretani, na pilatesu ili na nekom od aerobik programa. Dopustite da vam stručni tim fitness centra Dream gym ponudi neke od mogućnosti, uz pomoć kojih ćete, uvjereni smo, vrlo brzo postići pravu formu i riješiti se suvišnih kilograma.

Prva od mogućnosti je kružno – intervalni trening. Grupni trening koji se bazira na skidanju suvišnih kilograma i stjecanju dobre konde. Dobro procijenite stručnost trenera/trenerica koji vode ovakve programe, jer nažalost pod terminom kružni trening u ponudi se može naći kojekakvih programa.

Naša preporuka je Freemotion 45 total body workout – dobro poznati i izuzetno popularan grupni program, baziran na kružno – intervalnom treningu. Moto ovog trening programa je: Maksimalno sagorijevanje viška kilograma, snaga i izdržljivost u samo 45 eksplozivnih minuta!

Bilo da ste početnik ili napredni vježbač, uz naš originalni trening program garantiramo vam brz napredak.

Kružni trening u kombinaciji s različitim trenažerima jamči raznolikost na svakom treningu. Tabata protokol samo je jadan od mnogih trening varijanti koje se koriste u ovom programu. Trening proleti u trenu, a zadovoljna lica polaznika sve govore.

Pokrenite se i osjetite moć pokreta!

Ovaj kružni trening provodi se u jedinstvenoj Freemotion dvorani fitness centra Dream gym doživite čudesnu moć funkcionalnog treninga! Freemotion funkcionalni trening nudi vam treniranje na inovativnim i originalnim Freemotion spravama. U svakoj vježbi aktivira se više mišića i zglobova, imitiraju se pokreti iz svakodnevnog života. Nakon treninga osjećat ćete se lagano i zadovoljno.

Izbacite iz sebe negativnu energiju i naučite osnove rekreativnog boksa!

Rekreativni boks ili fitness boxing također spada u vrlo popularne programe širom fitness svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Ovdje isto tako možemo govoriti o mnogo varijanti rekreativnog boksa. Sve zavisi od opremljenosti dvorane, programa koji se nudi, a nosioci svega su provjereni treneri.

Fit box & Freemotion originalan je i vrlo popularan grupni program fitness centra Dream gym. To je sinergija kružnog treninga i rekreativnog boksa. Takav originalan pristup treningu daje odlične rezultate. U kratkom vremenu savladate osnove boksa, te istovremeno stječete zavidnu razinu kondicije. Ovaj program jednako je popularan među ženama i muškarcima bez obzira na dob.

Ne kvantiteta nego kvaliteta!

Sve se više članova u fitness centrima odlučuje za usluge osobnog fitness trenera. Naravno da nije lako odlučiti se za pravog trenera, pa evo nekoliko kratkih smjernica. Svakako dobro prosurfajte internetom i obiđite nekoliko gymova prije nego što donesete odluku. Na prvo mjesto stavio bih iskustvo trenera. On je taj koji mora pravilno dozirati trening, nekad stisnuti, a nekad popustiti gas, učiniti trening raznolikim, napisati adekvatan program prehrane i dr.

Naravno, i uvjeti treniranja su vrlo bitni, opremljenost dvorane mora zadovoljavati sve potrebe suvremenog treninga, posebice danas sve popularnijeg funkcionalnog treninga.

Naša preporuka je da pokušate trenirati s osobnim fitness trenerom po načelima trening sustava Dream gym mania koji garantira brz uspjeh. Ovaj program obuhvaća izradu trening programa, programa prehrane, te redovito praćenje i provjeravanje napretka. Trening je relativno kratak, ali zato vrlo učinkovit! Prošlo je vrijeme maratonskih treninga i četveronožnih izlazaka iz dvorane. 45-60 minuta sasvim je dovoljno za kvalitetan trening, naravno pod stručnim vodstvom licenciranih trenera.

Vibracijski trening je zadnjih godina stekao veliku popularnost. U ponudi postoje mnoge vibracijske platforme, a trening program se bazira isključivo od vježbi na platformi.

Poslušajte našu sugestiju i svakako probajte – Cardio & vibro pilates – kombinaciju cardio treninga, vibracijskog treninga na najboljoj svjetskog vibro platformi Freemotion The Vertex, te kružnog treninga i klasičnog pilatesa! Ova luda kombinacija odlično je prihvačena u ponudi fitness centra Dream gym!

Nadamo se da smo uspjeli pomoći vam prilikom odabira najoptimalnijeg programa koji će vas do ljeta dovesti u optimalnu formu. Stoga ne okljevajte – pravac gym! Dream gym!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo