Želite do forme života? Uključite se u jedinstveni Hard Body Izazov! - Ordinacija.hr

Kolumnisti i blogeri: Trening zona

Želite do forme života? Uključite se u jedinstveni Hard Body Izazov!

Nakon uspješne prve runde Hard Body izazova, pred vama je drugi ciklus Hard Body treninga za vrhunsku formu.

Želite li doći do forme života, uključite se u jedinstveni Hard Body Mega Izazov!

Što je to Hard Body?

Cilj Hard Body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. Što znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob!

Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji. Hard body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su girje, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Kroz 12 tjedana proći ćete i savladati preko 300 različitih, originalnih i iznad svega opako učinkovitih vježbi. Osnivač i kreator Hard body sustava je kineziolog Tomislav Dolušić.

Trening program se sastoji od devet originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od pet DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistice, Diana Gluhak i Alma Letić.

U Hard Body timu sudjeluju vodeći fitnes treneri, vrhunski web dizajneri, kao i poznate javne osobe, Hard body ratnice Danijela Marinović i Lucija Šerbedžija, kao i Dušan Bućan i Danilo Šerbedžija.

Hard Body provedba treninga

Uz knjigu i DVD set, izuzetno praktično, na svega dva četvorna metra, kod kuće, na plaži, u parku i sl., dok grupni Hard body program provode isključivo certificirani treneri u svojim centrima u Hrvatskoj i regiji.

Hard

Što je to Hard Body Mega Izazov i kako je prošao prvi ciklus?

To je jedinstven projekt, koji se provodi u cijeloj regiji, pod vodstvom certificiranih Hard body trenera. Kliknite na popis certificiranih trenera i saznajte u kojim se centrima možete i vi uključiti u HB mega Izazov ovdje.

Uz svakog certificiranog trenera, nalazi se ime fitnes centra i kontakt e-mail za prijavu. Mega Izazov također provode i certificirani osobni treneri kao osobni trening. Na početku i na kraju 12 tjedne transformacije, svi polaznici će provesti mjerenja i originalna HB testiranja

Hard Body Mega Izazov 1 trajao je od 12. siječnja do 3. travnja 2015. godine obuhvatio čak 206 kandidata u 14 gradova u Sloveniji, BiH te Hrvatskoj. Postignuti su zaista izvrsni rezultati, a prvih pet regionalnih pobjednika nagradili su naši medijski partneri Fitness.com.hr i Blue Gym.

Cijenu određuje svaki fitnes centar zasebno. Primjerice, cijena u fitnes centru Dream Gym u ZAgrebu iznosi 1200 kuna za 12 tjedana Hard Body izazova. Svaki polaznik Mega Izazova dobit će na poklon Hard Body Challenge majicu.

Svaki fitnes centar osigurao je za polaznike lijepe nagrade za prva tri mjesta. Također, pobjednik iz svakog fitnes centra i osobnog trenera, ulaze u veliko finale, gdje će žiri (koji čine pet Hard body Master trenera + dvije nutricionistice) proglasiti pobjednike.

Naši medijski partneri, kao i HB team, osigurali su zaista vrijedne nagrade:

1. mjesto – Gymboss Interval Timer + Podloga za vježbanje Fit + Gold Whey Protein – 500 g + Pure Creatine – 250 g + Fitness.com.hr Wave shaker – 600 ml

Kettlebell 20 kg, suspenzijski trenažer http://blue-gym.com/shop/

2. mjesto – Podloga za vježbanje Fit + Gold Whey Protein – 500 g + 5 proteinskih čokoladica 32% Protein Bar – 60 g + Fitness.com.hr Wave shaker – 600

Kettlebell 16 kg, suspenzijski trenažer http://blue-gym.com/shop/

3. mjesto – Podloga za vježbanje Fit + Gold Whey Protein – 500 g + Fitness.com.hr Wave shaker – 600

Kettlebell 12 kg, suspenzijski trenažer http://blue-gym.com/shop/

4. mjesto – Podloga za vježbanje Fit + Daily Vitamins – 180 tableta + Fitness.com.hr Wave shaker – 600

Kettlebell 8 kg http://blue-gym.com/shop/

5. mjesto – Podloga za vježbanje Fit + 3 proteinske čokoladice 32% Protein Bar – 60 g + Fitness.com.hr Wave shaker – 600 ml

Kettlebell 4 kg http://blue-gym.com/shop/

Hard Body team za prvih pet mjesta osigurao je svakom polazniku HB knjigu & DVD box set + HB Challenge majicu.

Hard

Uključite se u Hard Body mega izazov 2 i dohvatite formu života do ljeta!

Slijedi i Hard Body Mega Izazov 2 od 13. travnja do 3. srpnja! Kandidati se mogu prijaviti na e-mail Hard body certificiranog trenera u željenom gradu.

Poznati o Hard bodyju:

“Treniram cijeli život. Isprobala sam mnogo trening sustava i programa, ali zaista me nije ni jedan toliko oduševio, poput Hard Bodyja. Osjećam se fantastično!”, Danijela Martinović, pjevačica

Hard Body knjigu i DVD box set, po cijeni od 180 kuna, možete kupiti ovdje.

Dohvatite formu života i osvojite turbo nagrade! Vrijeme je za – Hard Body!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo