Kolumnisti i blogeri: Trening zona

Želite “Hard Body”? Pozvani ste na otvoreni trening na Bundek!

U nedjelju 5. srpnja održat će se promotivni Hard Body trening od 18 do 20 sati na Bundeku (na livadi pokraj jezera iznad tribina). Treninzi su otvoreni i besplatni za sve građane. Dođite i probajte originalne Hard body programe, bazirane na prirodnim pokretima vlastitog tijela.

Dođite na zajedničko druženje i vježbanje. Resetirajte se i osjetite nevjerojatni osječaj lakoće u vlastitom tijelu nakon Hard Body treninga! Nakon toga slijedi roštilj & party za sve ispred fitness centra Dream Gym!

Što je to Hard Body?

Hard Body je kompletan fitnes sustav koji će vas kroz 12 tjedana dovesti do forme života! To je vrlo intenzivan trening, a namijenjen je provedbi u vašem stanu, kući, garaži, parku, plaži, hotelskoj sobi. Postoji i prilagođen Hard Body grupni program vježbanja.

Kreator i osnivač Hard Body sustava vježbanja je kineziolog Tomislav Dolušić.

Trening program se sastoji od devet originalnih treninga, koji se nalaze u kompletu od pet DVD-a, kao i u knjizi, vodiču treninga i prehrane. Plan prehrane sastavile su vrsne nutricionistkinje Diana Gluhak i Alma Letić.

Ovaj program namijenjem je svim punoljetnim osobama, ženama i muškarcima. Gornje granice nema.

Cilj Hard Body sustava je da vas dovede do forme života i učini maksimalno funkcionalnim. To znači da ćete osjetiti nevjerojatnu lakoću u vlastitom tijelu, bez obzira na dob! Dobit ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćemo sagorjeti višak kilograma te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Hard Body sustav se provodi uz pomoć tri najmoćnija trenažera, a to su kettlebell ili girja, suspenzijski trenažer te naše vlastito tijelo – tzv. bodyweight vježbe.

Na Bundeku ćemo prikazati Hard Body bodyweight varijantu vježbanja, idealnu za provedbu na otvorenom, prilagođenu za vježbanje svih dobnih skupina, žena i muškaraca. Vježbe se mogu izvoditi na početnoj, srednjoj te vrlo visokoj razini.

Što je to Hard Body for Kids?

To je novi Hard Body program kojeg promoviramo ovom prilikom, a koji je sastavni dio novog programa Hard Body Sport Acamedy, koji je specijalno dizajniran za hotele te će svoju premijeru imati ovog ljeta u prekrasnom hotelu Liburna na Korčuli.

Hard body for Kids je kombinacija programa Yoga for Kids, koju vode naši cert treneri Katarina Meglić Ptičar i Alen Ptičar, te programa Athletic for Kids koju vodi naša certificirana trenerica Tina Gaćina Perković. Uz te programe, tu je dodano još mnogo elemenata za pravilan razvoj djece, kao i prilagođenih vježbi iz našeg bazičnog Hard Body programa.

Joga, atletika, gimnastika, kao i svi drugi elementi programa Hard Body for Kids, nije ozbiljna stvar za odrasle, već najbolja zabava u gradu! Zato što se na treningu zezamo, trčimo, skačemo, igramo se i družimo, te uz to puno naučimo. Podržavajuća atmosfera potiče djecu da se opuste i zabave, dok istovremeno razvijaju snagu, koordinaciju, fleksibilnost, ravnotežu, kao i svjesnost, bolji fokus, te koncentraciju i samopouzdanje.

Raspored treninga na Bundeku:

  • 18-19 sati Hard Body for Kids (paralelno dva programa Hard Body Yoga for Kids & Hard Body Athletic for Kids). To je naš novi promotivni program za klince od pet do14 godina

Treneri: Katarina Meglić Ptičar, Tina Gaćina Perković i Alen Ptičar

  • 19-20 sati Hard Body (promocija našeg programa prilagođenog za vježbanje na otvorenom – samo bodyweight).

Treneri: Tomislav Dolušić, Danijel Vovk, Dalibor Delić, Romeo Raukar, Antonija Ivičak i Štefica Trputec

Više o događanju pročitajte ovdje, kao i o Hard Body programu vježbanja.

Osjetite atmosferu najšašavijeg tima. Pridružite nam se na Bundeku!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo