Hrana i recepti

Hrana i recepti

Odabrali smo najbolji recept! Pobjednica je Ana Surać!

Naš stručni žiri zaista se namučio dok je odabrao kreatora najboljeg recepta – amatera, a prema glasovima Nade Duhović, Timne i Tadeje Bjažević, to je Ana Surać! Njen duplo čokoladni tart s hrskavim lješnjacima jednoglasno je proglašen najboljim u konkurenciji od vaših 12 finalnih recepata natječaja Skuhaj ovo.

    
      Duplo čokoladni tart Ane Surać

Osim glavne nagrade, seta inox posuđa Linea esclusiva koji osigurava Bestsellertv, portal Ordinacija će s Anom produbiti suradnju, te će ona postati naša gastro blogerica rubrike Skuhaj ovo.

Druga nagrada (sjeckalica Wonder Magic) ide u ruke Olivere Senić za rolice od piletine sa salatom od rikole i nara, a Ksenija Gortan očarala je žiri svojim receptom za sočnu savijaču od jabuka i sira. I ona će od sada lakše pripremati namirnice za kuhanje Wonder Magicom.

   
Olivera Senić i Ksenija Gortan

Čestitamo vrijednim autoricama recepata na trudu i pozivamo vas da njihove kreacije probate, ako već niste.

I vi možete poslati svoj recept

Mislite da ste profesionalac u kuhinji ili imate neki tajni recept koji obara sve vaše prijatelje s nogu? Podijelite ga s nama! Uz popis potrebnih sastojaka i opis pripreme jela pošaljite nam svoje fotografije uspjele klope na adresu skuhajovo@ordinacija.hr i sve to ćemo objaviti u rubrici Skuhaj ovo. Na kraju tromjesečnog razdoblja, najbolji recepti će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Stoga, kuhače u ruke i bacite se na posao!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo