Zdravlje

Zdravlje

Lako je biti muškarac uz Prostamol® uno!

Prostamol® uno biljni je lijek koji je dokazano učinkovit u liječenju blagih i umjerenih teškoća s mokrenjem kod dobroćudnog povećanja prostate. Trajanje liječenja ovisi o prirodi, težini i tijeku bolesti te nije vremenski ograničeno.

Nisam više zabrinuta za teškoće s mokrenjem koje ima moj suprug. Sada znamo da Prostamol® uno može ublažiti blage i umjerene teškoće s mokrenjem izazvane dobroćudnim povećanjem prostate! Bio je zdrav i aktivan šezdesetpetogodišnjak, a onda su se pojavile poteškoće.

Moj suprug živi aktivnim i zdravim životom, puno se kreće i do sada nikad nije imao većih zdravstvenih tegoba. Uživa u sportu i aktivnostima u prirodi, zdravo se hrani i trudi ostati u dobroj formi. No, jednoga sam dana shvatila da se s njim nešto događa. U razgovoru mi se požalio na teškoće s mokrenjem, naglasivši nelagodu i bol prilikom mokrenja. Upitala sam se nije li to povezano s njegovim učestalim noćnim odlascima na zahod zbog kojih već neko vrijeme izbjegava uzimanje tekućine prije spavanja. Posebice me zabrinulo to što se u posljednje vrijeme žalio da mu se često mokri i tijekom dana, ponekad čak i neposredno nakon što se pomokrio. Predložila sam mu odlazak liječniku. Ugovorili smo posjet urologu za nekoliko dana.

Nakon razgovora i pregleda liječnik mu je dijagnosticirao dobroćudno povećanje prostate u početnoj fazi. Suprug se uplašio, budući da je čuo o tome kako su mnogi njegovi vršnjaci morali operirati prostatu, no, liječnik ga je umirio, objasnivši mu da se slične tegobe javljaju kod tri od pet muškaraca u dobi od 65 godina, da su njegove u početnom stadiju te da je operacija posljednja opcija. Liječnik je mom suprugu preporučio Prostamol® uno – biljni lijek namijenjen za liječenje teškoća s mokrenjem, koji sprječava daljnje povećanje tkiva prostate te tako smanjuje pritisak na mokraćni mjehur i pojačava mlaz mokraće. Na taj način Prostamol® uno ublažava nadražajne simptome.

Prostamol

Zahvaljujući posjetu liječniku moj suprug je sada miran. Započeo je s korištenjem lijeka Prostamol® uno jer je shvatio zbog čega su nastali njegovi problemi s mokrenjem.

Prostamol® uno je biljni lijek koji sadrži ekstrakt ploda sabal palme (Serenoa repens). Uzima se jedna kapsula na dan nakon obroka, uvijek u isto vrijeme. Dokazano je učinkovit u liječenju blagih i umjerenih teškoća s mokrenjem kod dobroćudnog povećanja prostate. Trajanje liječenja ovisi o prirodi, težini i tijeku bolesti te nije vremenski ograničeno.

Suprug i ja smo zaključili da je Prostamol® uno vrlo jednostavan za uporabu jer je dovoljna samo jedna kapsula dnevno. Teškoće koje su ga mučile toliko dugo počele su jenjavati. Sada spava bolje, budi se svjež i odmoran i ponovno je isti kao i prije – sretan i zadovoljan šezdesetpetogodišnjak. Zahvaljujući Prostamolu uno, teškoće s mokrenjem manje ga muče, a ja sam spokojna i zadovoljna. 

Prostamol

Dodatne informacije o Prostamolu uno, građi i funkciji prostate te dobroćudnom povećanju prostate mogu se pronaći na www.prostamol.hr.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo